Saadet Partisi'nin Üsküdar'da sürprizi Yılmaz Bayat

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, partisinin düzenlediği aday tanıtım şöleninde projelerini ve sürprizini açıkladı.

Saadet Partisi'nin Üsküdar'da sürprizi Yılmaz Bayat
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, partisinin düzenlediği aday tanıtım şöleninde projelerini ve sürprizini açıkladı. Belen'in sürprizi Yılmaz Bayat oldu.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer'in de katıldı

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer'in de katıldığı aday tanıtım şöleninde projelerini ve sürprizini açıkladı. Belen'in sürprizi 1994-2004 dönemi Üsküdar Belediye Başkanı Yılmaz Bayat'ın Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak gösterilmesi oldu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü

Gürlü: Eminiz, kazanacağız

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü 2012 yılından beri yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, ''Yüzbinlerce Üsküdarlıya ulaştık ve ulaşmaya da devam ediyoruz. Kadınıyla, erkeğiyle; genciyle, yaşlısıyla bütün Üsküdarlıları kucaklıyoruz. Saadet Partisi olarak 2009 yerel seçimlerinde yaklaşık her dört Üsküdarlı'dan birinin oyunu aldık. Şimdi de Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle her dört Üsküdarlı'dan üçünün oyunu alacağımıza kesin olarak inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen Üsküdar'ı halk ile birlikte yönettiklerini ifade etti.

Erol Belen: Üsküdar'ı Halk ile birlikte yönettik

Muhammet Gürlü'den sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen Üsküdar'ı halk ile birlikte yönettiklerini ifade etti. Belen şöyle devam etti: ''Hepimiz özlemle hatırlıyoruz. 1994-2004 yılları arasında Üsküdar Belediye Başkanı olan sayın Yılmaz Bayat döneminde, ilçemizde efsanevi, öncü ve kaliteli hizmetlere imza atıldı. Üsküdar'ımız tepeden inmeci bir anlayışla değil, halk günleri vasıtasıyla 10 yılda yaklaşık 100 bin Üsküdarlı ile görüşülerek, her ay mahallelerde halk meclisleri kurarak halkımızla birlikte yönetildi.''

Kavgadan değil, diyalogtan yanayız

Kavgadan, çatışmadan değil diyalogtan yana olduğunu ifade eden Erol Belen, ''Bunu da 2004 yılında Üsküdar Belediyesi Başkanlığı koltuğuna yeni seçilen geçen dönemin başkanı rahmetli Mehmet Çakır otururken, kendilerine hiç çekinmeden bir çanta dolusu Üsküdar'ın vizyon projelerini kendisine teslim etmiştik. Ancak aradan geçen 10 yıllık zaman dilimi içinde bütün Üsküdarlılarla birlikte gördük ki, bu projelerden sadece birkaçının kötü birer kopyası hayata geçirildi. Mevcut belediye yönetimi bunlardan başka da neredeyse kayda değer bir hizmet ortaya koyamadı'' dedi.

İsraf ve adam kayırma had safhada

Belediyelerde israf, adam kayırma ve partizanlık had safhada olduğu söyleyen Belediye Başkan Adayı Belen, ''Mevcut Belediye yönetimi hizmet yerine reklam üretti. Diğer devlet kurumlarının Üsküdar'da yaptığı çalışmaların önüne astığı dev teşekkür tabelalarıyla Üsküdarlıları aldatacaklarını zannettiler. Mevcut belediye yapılaşma, yeşil alan, trafik, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması gibi uzayıp gidecek birçok konuda kayda değer çalışmalar yürütemedi. Mevcut parkların bitki, bank ve oyun aletlerini yenileyerek yeni park kazandırdık diye milleti aldatmaya kalktılar. Yine bu dönemde trafik çilesi, ulaşım ve otopark problemi, sokakların güvenliği gibi sorunlar çözülemedi'' şeklinde konuştu.

İmar meselesinde verdikleri sözü tutmadılar

Boğaz bölgesi imar meselesinde de 2 dönemde de halkımıza verdikleri sözü tutmadıklarını ifade eden Erol Belen, ''Hükümet, Büyükşehir Belediyesi, Koruma Kurulları ve ilçe Belediyesi aynı partiden olmasına rağmen işe yarar hiçbir çözüm sunamadılar. İki seçimde de İmar planı değişikliği sözü vermelerine rağmen, planlarda fonksiyon değişiklikleri yaparak aynı imar planlarını yeniden ortaya koydular. Halkımızın problemlerini çözecekleri yerde ranta dayalı bir imar politikası ve partizanlık yapılarak Üsküdar katledildi. Bu seçimlerde de yine halkımızı kandırmaya çalışacaklar, afet yasası ile boğaz bölgesinin imar problemini çözeceklerini söyleyecekler halkımız şunu net olarak bilmeli ki bu yasa boğaz bölgesinin imar problemini çözmek için yeterli değildir. Ya bu yasada revizyon veya yeni bir yasa gereklidir. Mevcut belediye başkan adayına sesleniyorum. Bari bu seçimde dürüst davranın da halkı yanıltmaya kalkmayın. Yiğitseniz halka doğruyu söyleyin'' diye konuştu.

Aday tercihleri başarısızlıklarının kanıtı

Erol Belen, AK Parti'nin aday tercihlerinin kendi başarısızlıklarını ortaya koyduğunu söyledi. Belen şöyle devam etti: ''2004 yılında aday gösterdikleri rahmetli Mehmet Çakır'ı, 2009 yılında aday göstermediler. Yerine 2004-2009 döneminin İmar Komisyonu Başkanı Mustafa Kara'yı aday gösterdiler. Şimdi de yine mevcut başkan Mustafa Kara'yı aday göstermeyip 2004 yılından beri Belediye Başkan Yardımcısı olan Hilmi Türkmen'i aday gösterdiler.

Buradan aziz Üsküdarlılara sormak istiyorum:

  • 2004'ten bugüne Üsküdar'ı yöneten mevcut başkanlar başarılı ise neden yeniden aday gösterilmedi?
  • Yok, başarılı değillerse başkanların ekibinde olan adaylar da bu başarısızlıkta ortak değil midir?
  • Üsküdar'ı deneme tahtası olarak mı görüyorsunuz?''

Bayat'ın Üsküdar'da açtığı ufkun üstüne kaldırım taşları döşediler

Saadet Partisi'nin Üsküdar'ı yönettiği dönemde Üsküdar'ın geleceğini çok iyi planladığını ifade eden Erol Belen, ''2004 yılından beri ortaya koyduğu başarısız yönetim ortada. Mevcut yönetim, Saadet Partili Yılmaz Bayat'ın Üsküdar'da açtığı ufkun üstüne kaldırım taşları dışında neredeyse hiçbir şey koyamadı. Bugün daha net bir şekilde görüldü ki Saadet Partisi belediyeyi yönettiği dönemde, alt yapı problemleri çözüldüğü gibi Üsküdar'ın geleceğini çok daha iyi gördü. Planladı ve o dönemin kıt imkânlarına rağmen başarılı bir şekilde inşa etmeği sürdürdü'' şeklinde konuştu.

Rüşvet alan da veren de mel'undur

Belediyeyi devraldıkları zaman yapacakları ilk işlerden bir tanesinin belediye binasının girişine ''rüşvet alan da veren de mel'undur'' tabelası asmak olacağını ifade eden Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, ''Çünkü bizim belediyeciliğimizin temelinde Adalet vardır, Şeffaflık vardır, Hesap verme vardır. Bizde hakkı üstün tutma vardır, Bizde samimiyet vardır, Bizde doğruluk vardır. Halka dürüst davranma vardır ve bizde inanç her zaman ve zeminde esastır'' dedi.

Halk kötü yönetimin hesabını sandıkta soracak

Halkın 10 yıllık kötü yönetimin hesabını sandıkta soracağını dile getiren Erol Belen, ''Teşbihte hata olmazmış. Sizlere ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışacaklar. 'Ehven-i şer' deyip kötüler arasında tercih yapmanızı isteyecekler. Konuşmamın başından beri çizdiğim Üsküdar'da ki tablo ortada! Şuna kesinlikle inanıyor ve Üsküdarlılarla temaslarımızda görüyoruz ki halkımız bu oyuna gelmeyecek. 10 yıllık kötü yönetimin hesabını sandıkta soracak. Hükümetin değişmeyeceği ve sayın Başbakan'ın kesinlikle Üsküdar Belediye Başkan Adayı olmadığı bu seçimde, biz Saadet Partisi olarak Üsküdar'da çok büyük bir zafer kazanacağız ve biz kazanınca kaybeden olmayacak!'' şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak

Kamalak'tan Belen'e anlamlı hediye

Programın sonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen'e, seçimi kazandıktan sonra Üsküdar Belediye Başkanlığı binasının girişini asması için üstünde ''Rüşvet alan da veren de mel'undur'' yazan bir tabela hediye etti.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, partisinin düzenlediği aday tanıtım şöleninde projelerini ve sürprizini açıkladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir