CHP'de gençler nerede?

CHP'de öncelikle Belediye Başkan Adayı belirleme sürecinde yaşayan sıkıntı, ardından ise Belediye Meclis Üyeliklerinde ''İthal Aday Krizi'' yaşandı.

CHP'de gençler nerede?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları tam anlamıyla kriz haline gelmişti. Özellikle Üsküdar özelinde 7 ay önce adaylar meydanlarda çalışmaya başlamış ve süreç uzayınca sorunlar yaşanmıştı.

CHP'de öncelikle Belediye Başkan Adayı belirleme sürecinde yaşayan sıkıntı, ardından ise Belediye Meclis Üyeliklerinde ''İthal Aday Krizi'' yaşandı.

Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes'in listesine itiraz ettiği ve tartışmaların olduğu şeklinde gerek sosyal medyada gerekse yerel gazetelerin internet sitelerinde istifa etti şeklinde haberler yayınlanmıştı.

Teyit için aradığımızda ise ulaşamadığımız Mustafa Çetinkaya'nın aşırı yorgunluk nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını ve bir müddet dinlenmek için istirahat ettiği bilgisi geldi.

Bugün yayınladığımız CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi sonrasında ise; Şimdi krizin adı ''Gençler''. CHP'de Gençler için yüzde 10 kota uygulmasının esas alınması ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Parti gençleşek. Gençler, seçilecek yerlerden aday olacak.'' demesine rağmen Belediye Meclis Üyesi Aday Listelerinde seçilmesi ihtimal yerlerde gençlere yer verilmemesi yeni bir krizi de beraberinde getirdi.

Gençlerin bu duruma tepkili oldukları ve CHP Genel Merkezi'ni faks yağmuruna tuttukları gelen bilgiler arasında.

İlk 10'da 1 kişi sadece 1982 doğumlu, 11-20 arasında 1 kişi 1986 doğumlu, 21-30 arasında 3 kişi 1985-1987 ve 1986 doğumlu ve 31-40 arasında ise 1 kişi 1982 doğumlu olarak gözüküyor.

Seçilebilecek ilk sıradaki adayın yaşı 31 ve 80 gün içinde 32 olacak, en genç aday ise seçilme ihtimali düşük ve yaşı 27 ve ne tesadüftür ki bugün doğum günü...


Üsküdar 34 - Yorum Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir