CHP'de sular durulmuyor, bu sefer de istifa bilmecesi!

CHP Üsküdar İlçe örgütünde sular durulmuyor. Bu seferde belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde sıkıntı çıktı.

CHP'de sular durulmuyor, bu sefer de istifa bilmecesi!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar İlçe örgütünde sular durulmuyor. Bu seferde belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde sıkıntı çıktı.

CHP Üsküdar İlçe örgütü belediye başkan adayının belirlenmesinde çok sıkıntılı günler geçirmişti. Yaklaşık 7 ay önce yola çıkan belediye başkan aday adayları 7 ay sonunda genel merkez tarafından İstanbul Bölge Milletvekili İhsan Özkes'in ilçede belediye başkan adayı olarak gösterilmesiyle birlikte büyük bir hüsrana uğramıştı. İlçede yaşanan bu olaylar karşısında İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın belediye başkan adayının belirlenmesi sürecinde istifa mektubunu yazıp sunduğu şeklinde bilgiler de gelmişti.

Belediye başkan adayı olarak emekli Üsküdar Müftüsü İhsan Özkes'in belirlenmesinin ardından ise yeni bir süreç başlamıştı. Dün ve önceki gün gerçekleştirilen etkinliklerde gözlerindeki parıltıdan işlerin yolunda gittiği yönünde bir elektrik aldığımız Mustafa Çetinkaya'nın bu akşam üzeri aldığımız bir haberle İhsan Özkes ile belediye meclis üyelikleri noktasında anlaşmazlıklar yaşadığı ve akabinde ise istifa ettiğini öğrendik...

Haberi teyit ettirmek için aradığımız ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'ya ulaşamadık. Yine ilçe yönetim kurulu üyesi ve basından sorumlu yönetimi Ümit Özoflu hanıma da aynı şekilde birden fazla kereler aramamıza rağmen ulaşamadık. Son olarak ilçe teşkilat başkanı olan İbrahim Zeki Yılmaz ile irtibat kurduk. Yılmaz, ''böyle bir durumun söz konusu olmadığını, şayeh böyle bir durum olsa prosedür olarak ilk önce kendisine bu istifa dilekçesinin gelmesi gerektiğini'' ifade etti.

Son olarak İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın hala görevinin başında olduğunu yarın gün içinde bilgi verileceğini söyledi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir