Hilmi Türkmen'den Üsküdar'a Müthiş Projeler

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar yerel basın temsilcileri ile açılışı yeni yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) kahvaltılı program düzenledi.

Hilmi Türkmen'den Üsküdar'a Müthiş Projeler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar yerel basın temsilcileri ile açılışı yeni yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) kahvaltılı program düzenledi.

Programa AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile birlikte AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, SKM Yönetim Kurulu üyeleri ve 30 civarında yerel medya mensubu katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar yerel basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantı programında biraraya geldi.

Adem Kaan Pehlivan ''Atı alan Üsküdar'ı geçti''

Konuşmalar bölümünde ilk sözü SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan aldı ve rakamsal veriler eşliğinde bugüne kadar yaptıkları seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Pehlivan, ''Bildiğiniz gibi biz seçimler noktasında tecrübeli bir teşkilatız. Sadece seçim zamanı değil! Her zaman hem yerel basınımızla, hem seçmenlerimizle iç içe olan onlarla sürekli temas halinde olan bir teşkilatız Üsküdar teşkilatı olarak. Seçim öncesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) adı altında ilave ayrı bir teşkilatlanmaya gidiyoruz. Seçim koordinasyonumuzu da bu merkezimizden ve mahallelerdeki irtibat bürolarımızdan takip ediyoruz. Bugün özellikle biraz ezber bozalım, sizlerle bu alanda kahvaltı edelim istedik, kapılarımızı açalım, biraz daha yakın temas altında olalım istedik.'' dedi. SKM'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgiler veren Kaan Pehlivan, ''Tabi bu işleri biz daha seçim sattı mahaline girmeden önce yapmaya başladık. Bunlar büyük bir tecrübenin birikimin sonucu, bu çalışmaları yıllarden beri yapıyoruz. Üsküdar teşkilatı her zaman ki gibi bölgesinin en tecrübeli teşkilatı. Biz kimseyi eleştirmek istemiyoruz ama hani diyorlar ya 'Atı alan Üsküdar'ı geçti' şuan bizim için Üsküdar'da öyle bir durum olduğunu görüyoruz ve 'Atı alan Üsküdar'ı geçti' diye düşünüyoruz'' dedi.

Sinan Aktaş, ''Anketlere ve kamuoyu araştırmalarına takılmayalım''

İkinci olarak konuşan Sinan Aktaş ''Teşkilat olarak bizim açımızdan seçim sonuçlarından ziyade seçim için ne kadar çalıştığımız önemlidir. Anketlere ve kamuoyu araştırmalarına takılmadan tempomuzu düşürmeksizin çalışmaya devam etmeliyiz. Üsküdar Sayın Başbakanımızın ikamet ettiği ilçedir. Hedefimiz Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranını yakalamaktır. Bunu başaracağımıza da inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Mustafa Kara, ''Makamlar gelip geçicidir. Millete hizmet etmenin farklı yöntemleri var''

Sinan Aktaş'ın ardından söz sırası Mustafa Kara'ya geldi. Kara özetle ''Makamlar meslek değildir. Geçici görevlerdir. Fırsatı ve imkânı olan devam eder, benim gibi müsait olmayanlar bırakır. AK Parti'de siyasete başladım, çeşitli kademelerde görev yaptım, son olarak başkanlık nasip oldu. Özel nedenlerden dolayı devam etmek istemedim ve durumumu Sayın Başbakan'a ilettim. Eğer devam etmemi isteseydi başım üstüne der devam ederdim. Fakat kendisi de böyle münasip gördü. Aday olarak Hilmi Türkmen gibi uhuvvet bağımızın olduğu bir kardeşimizin gösterilmesi bizi de çok mutlu etti.'' dedi.

Hilmi Türkmen, ''Geçmişten gelen tecrübemizle elde ettiğimiz bilgi ve birikimi Üsküdar'a hizmet olarak yansıtacağız''

Son olarak konuşan Hilmi Türkmen, kısa bir girizgâhtan sonra halen inşaatı devam eden ya da taslak halinde olan projeleri anlattı. Türkmen, ''AK Parti seçim çalışmalarına yeni bir vizyon katmıştır. Türkiye'de belediyecilik anlayışı ilk kez 1994'te Sayın Başbakanımızın o zaman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle değişmiştir. Bugün de aynı güven ve inanç devam etmektedir. Biz de bu güven ve inanca yeni bir katkı yapmak için yola çıktık. Diğer adaylarla ilgili lehte ya da aleyhte hiçbir değerlendirmede bulunmayacağız'' dedikten sonra sırayla projeleri tanıtma faslına geçti.

Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'a yapılacak muhteşem projeleri sıraladı;

1- Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası,
2- Üsküdar Meydanı,
3- Bağlarbaşı Spor Salonu,
4- Ünalan Bilim merkezi ve Gözlemevi,
5- Çengelköy Yaşam Merkezi,
6- Çamlıca Spor Salonu,
7- Ünalan Spor Kompleksi,
8- Ferah Yaşam Merkezi,
9- Bulgurlu Engelli ve Yaşlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi.

Hilmi Türkmen son olarak medya mensuplarının sorularını cevapladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir