Üsküdar Belediye Başkan Adayları

30 Mart 2014 yerel seçimlerine katılan siyasi partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı.

Üsküdar Belediye Başkan Adayları
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri (yerel seçimler) öncesi Üsküdar'da faaliyet gösteren siyasi partiler belediye başkan adayları bir bir açıklamaya başladı.

Üsküdar'da ilk olarak belediye başkan adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu. MHP Üsküdar Belediye Başkan adayı olarak ilçe başkanı Habib Suiçmez'i aday göstererek Üsküdar'da seçimlere iddialı başladı.

Üsküdar'da adayını açıklayan diğer parti ise iktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) oldu. AK Parti içerisinde uzun yıllardır siyaset yapan ve 2 dönemdir Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığını yürüten Av. Hilmi Türkmen AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Üsküdar'da adayını açıklayan bir diğer parti ise Büyük Birlik Partisi (BBP) oldu. BBP Üsküdar Belediye Başkanı olarak Abdullah Genç'i aday olarak gösterdi.

Üsküdar'da AK Parti'nin adayının açıklanmasının ardından adayını açıklaması beklenilen Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ise şuan aday açıklanmadı fakat eski Üsküdar Müftüsü olan CHP İstanbul Bölge Milletvekili İhsan Özkes'in CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

30 Mart 2014 seçimlerinde eski belediye başkanı Yılmaz Bayat'ı aday göstermesi beklenilen Saadet Partisi (SP) ise bir süpriz yaparak uzun süren sessizliğini bozdu ve SP Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen'i Üsküdar Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

1 Şubat 2014 günü yapılan açıklamada Demokratik Sol Parti (DSP) Üsküdar Belediye Başkan Adayı'nın Dr. Cengiz Sepkin olduğu bildirildi.

Üsküdar Belediye Başkan Adayları

  • MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez
  • AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen
  • BBP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Abdullah Genç
  • CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes (gösterilmesi bekleniyor)
  • Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen
  • DSP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Cengiz Sepkin
Üsküdar 34 Haber Sitesi ve Üsküdar Postası Gazetesi olarak adaylar açıklandıkça buradan açıklamaya devam edeceğiz...


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir