İhsan Özkes, bu sefer CHP'den Üsküdar'a talip

CHP İstanbul Üsküdar'da eski müftü olan İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'i aday gösterecek.

İhsan Özkes, bu sefer CHP'den Üsküdar'a talip
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP, İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı için müftü olan İstanbul Milletvekili İhsan Özkesi'i aday göstermeye hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özkes'i parti genel merkezine davet ederek kendisini Üsküdar'da aday göstermek istediğini söyledi. Özkes de, Kılıçdaroğlu'nun adaylık teklifini kabul etti. Daha önce Üsküdar Müftülüğü görevinde bulunan Özkes CHP'nin ilçelerde gösterdiği ikinci milletvekili adayı olacak.

Kılıçdaroğlu, Eskişehir Odunpazarı ilçesi belediye başkan adaylığı için de Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt'u kendi inisiyatifiyle aday göstermişti. Özkes'in adaylığının 9 Şubat'ta toplanacak Parti Meclisi'nin onayından geçmesi gerekiyor.

CHP İstanbul Üsküdar'da eski müftü olan İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'i aday gösterecek.

İhsan Özkes 1999'da DSP'den Üsküdar'a talip olmuştu

CHP'den, Üsküdar'da aday gösterilmesi beklenen İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, daha önce Üsküdar Müftüsü olarak da görev yaptığı Üsküdar'a, 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde DSP'den belediye başkan adayı olmuştu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir