Hilmi Türkmen Şalpazarlı derneklerle kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde Şalpazarı dernekleriyle kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Hilmi Türkmen Şalpazarlı derneklerle kahvaltıda bir araya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Şalpazarı dernekleri haricinde Üsküdar'da faaliyet gösteren Giresun Çamoluk ve Trabzon Maçka ilçeleri dernek temsilcileri de hazır bulundu. Toplantıya Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş ile ŞALFED'e bağlı olan ya da olmayan derneklerin başkan ve temsilcileri katıldı.

Bütün gücümüzle kendisine destek vereceğiz

Kahvaltının ardından önce bütün katılımcılar tek tek kendilerini tanıttılar. Ardından konuşmalara geçildi. İlk sözü alan ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, ''Hilmi Başkan ile okul yıllarına uzanan bir kader birliğimiz söz konusu. Bütün gücümüzle kendisine destek vereceğiz'' dedi.

Üsküdar'da yaşayan diğer memleketliler tarafından daha fazla seviliyor

Daha sonra konuşan Ahmet Çabuk da özetle şunları söyledi. ''Bütün Şalpazarlılar Hilmi Türkmen'e oy vermelidir. Şalpazarı'nda zaten farklı partileri destekleyenler arasında hayat tarzı olarak ciddi bir farklılık yok. Sempatizanı olduğu bir partinin dışında bir partiye rahatlıkla oy verebilirler. Seçim kampanyasında Şalpazarlıları ikna etmekle zaman kaybedilmemesi lazımdır, onların zaten oylarının belli olması gerekir. Gördüğüm kadarıyla Hilmi bey Üsküdar'da diğer memleketliler tarafından Şalpazarlılardan bile fazla seviliyor''

Hilmi Türkmen ''Önümüzde çok yoğun geçecek bir süreç var''

Hilmi Türkmen ''Önümüzde çok yoğun geçecek bir süreç var''

Son olarak konuşan Hilmi Türkmen de ''Önümüzde çok yoğun geçecek bir süreç var. Sizlerle böyle bir ortamda bir daha bir araya gelemeyebiliriz. Üsküdarlıların hepsi hemşehrimizdir. 10 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunduk. Şimdi görevimiz daha da ağırlaştı. Buralara gelmek kolay değil. Yükseklerde rüzgar sert eser. Adaylığımız belli olduktan sonra binlerce telefon ve mesaj aldım. Tek tek cevaplamak istediğim halde hepsine dönemedim, kusura bakmasınlar.

Hedefimiz; inşaallah seçilirsek beş yıl sonra da bu ilgi ve heyecanı zinde tutmaktır. Aynı bu manzarayı yaşamaktır.

Üsküdar'ın 530 bin nüfusu, yaklaşık 400 bin seçmeni var. Allah'ın izniyle kazacağımızdan şüphemiz yok, ancak Üsküdar'da Türkiye ortalamalarının üzerinde bir farkla kazanırsak dikkat çeker ve bizim lehimize olur. Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı, pazartesi akşamı da Üsküdar'da Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde kendi organizasyonumuz var. Sizleri çoluk çocuk bu organizasyonlara davet ediyorum.'' dedi. Türkmen daha sonra ülke siyaseti üzerine değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde Şalpazarı dernekleriyle kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Son olarak Hilmi Türkmen ve misafirleri Boğaz manzarasına karşı toplu fotoğraf çektirdiler.


Üsküdar 34 - Bülent Şirin


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir