MHP'den İmalı Gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Üsküdar MHP İlçe Teşkilatı'nın hazırladığı projeye, destek verdi.

MHP'den İmalı Gönderme
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar MHP İlçe Teşkilatı'nın hazırlanan ve çok ses getirmesi düşünülen proje kapsamında oluşturulan kısa anket formuna Üsküdarlılar büyük ilgi gösterdi.

Genç beyin takımıyla Üsküdar ile ilgili çalıştaylarını sürdüren, yıllardır Parti ilçe Başkanlığı göreviyle de Üsküdar'a hizmet etmiş, Üsküdarlı Suiçmez; ''Sorunların çözümü için gerek yurt içi, gerek yurt dışı seyahatlerimizde de dikkatimizi çeken, hak hukuk gözeten basit ama net çözüm getiren çok örnek var. Bizim bunlara ihtiyacımız da yok. Bizlere ancak vizyon anlamında katkıda bulunur. Genç beyin takımımız, bizim üretmeye açık gençlerimiz var ve biz Onları görmezden gelmeyeceğiz. Bu çalışmalar bize sorunları, biz de çözümleri getireceğiz.

Üsküdar MHP İlçe Teşkilatı'nın hazırlanan ve çok ses getirmesi düşünülen proje kapsamında oluşturulan kısa anket formuna Üsküdarlılar büyük ilgi gösterdi.

Proje çarpıcı tespitler taşıyor. Halkı Soymuyoruz, Halka Soruyoruz sloganıyla bu anlamlı projeyi gerçekleştiren kardeşlerimize ve katkıda bulunan vatandaşlarımıza sizler vasıtasıyla tekrar teşekkür ederim'' dedi.

Proje bugün başlatılmış olsa da süreklilik arz ederek Üsküdar'ın her köşesinde kendisinden bahsettireceğe benziyor. Detayları ise şöyle; Zaten bu tür bir çalışma başlatacaklarını söyleyen yetkililer gündem başlıklarını değerlendirip yaratıcı fikirleriyle banknot ebatlarında oluşturulmuş formlarda sundukları soruları ardından ayakkabı kutularında topladılar ve ''7'den 70'e herkesin fikrinin önem taşıdığı görüşündeyiz. Bu tür çalışmalar aile içinde bile yapılması gerekirken neden evimizde yani Üsküdarımız'da da yapıp tüm aile bireylerine ulaşmayalım'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir