Gençlik Kolları Üsküdar'dan seçim startını verdi

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, ''İstanbul Sana Emanet'' programı başlattı.

Gençlik Kolları Üsküdar'dan seçim startını verdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, yerel seçimlere yönelik ''İstanbul Sana Emanet'' programı başlattı.

Marmaray'ın Üsküdar istasyonu girişinde toplanan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyeleri, ''Dimdik ayaktayız, seninleyiz usta'', ''Yürüdüğün yolda yürümeyen ayak utansın usta'' yazılı dövizler açarak, müzik eşliğinde horon tepti.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, yerel seçimlere yönelik ''İstanbul Sana Emanet'' programı başlattı.

Burada açıklama yapan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, girdiği tüm seçimlerden oylarını arttırarak çıkan AK Parti'nin başarısının, toplumun tüm kesimleriyle kurulan sağlıklı iletişimden kaynaklandığını söyledi.

Türkiye'nin, AK Parti iktidarıyla en parlak dönemlerinden birini yaşadığını belirten Gergin, ekonomik kalkınmaya paralel gerçekleştirilen demokratikleşme ve normalleşmeyle Türkiye'nin rahat bir nefes aldığını kaydetti.

Yerel seçimlerdeki en önemli çalışma alanlarının, 18-30 yaş arası genç seçmenlerin olacağını anlatan Gergin, gençlere hitaben ''Yerel seçimler, oturduğun mahalle ve şehir için umudunu resmedeceğin bir fırsat. Kullanacağın oyun renginden önce mutlaka seni sandığa davet ediyoruz. Bugün, eğer bu ülke adına kızdıkların, umutların veya heyecanların varsa bu ancak sorumluluk alarak başarılabilir. Oy vermek sorumluluktur. Seni bu sorumluluğu almaya davet ediyoruz. Sonra seni, umutlarımızı ve hayallerimizi paylaştığımız Türkiye'nin en büyük ailelerinden Ak Parti'ye davet ediyoruz'' diye konuştu.

Gergin, ''İstanbul Sana Emanet'' programı kapsamında, İstanbul'da çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik tek bir genç bırakmayacaklarını ifade ederek, kentte yaşayan 18-30 yaş arası tüm genç seçmenlere, şehirle ilgili hayalini, projesini soracaklarını belirtti.

İstanbul merkezli operasyona da değinen Gergin, şöyle devam etti:

''Hafta başında başlayan malum gözaltılarda, gerek soruşturma gizliliğinin ihlali olsun gerekse de özellikle internet haber medyası ve sosyal medyada gerçekleşen dezenformasyon olsun, asla ve asla bizleri yürüdüğümüz bu kutlu yolda yavaşlatamayacaktır. Çünkü bizler omurgayı değiştirmeden sürekli yenilenebilen bir partide siyaset yaptığımızın bilincindeyiz ve yine eğer kendi içimizde arınmamızı gerektirecek bir durum olması halinde de hiç tereddüt etmeden gereğini gerektiği zaman yapacak bir liderin arkasında inançla yürüdüğümüzü belirtmek isterim.''

Açıklamanın ardından AK Partili gençler, ellerindeki atkıları sallayarak ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde slogan attı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir