AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan aday adayı tanıtım programı düzenlendi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarını Tanıttı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday adayı tanıtım programında Üsküdar Belediye Başkanlığı için başvuru yapan aday adayları teşkilat mensuplarına tanıtıldı.

Programa Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, belediye başkan aday adayları Behlül Ünver, Hilmi Türkmen, Serdar Özdemir, Halil İbrahim Çiftçi, Polat Sağır ve İslam Kanıtoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday adayı tanıtım programında Üsküdar Belediye Başkanlığı içi başvuru yapan aday adayları teşkilat mensuplarına tanıtıldı.

Programın divan başkanlığını Gürsel Aycibin yaptı. Aycibin, belediye başkan aday adaylarına söz vermeden önce Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı kürsüye davet etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara

Bu makamlar gelip geçici, önemli olan hizmet etmek

Belediye Başkanı Mustafa Kara, konuşmasına ailesi ve politikaya girmeden önceki dönemle ilgili bilgi verdi. Kara, ''Politikaya hep soğuk bakan bir kardeşinizdim ama AK Parti kurulana kadar da bu böyleydi''. En heyecanlandığı seçim çalışmasının ise 2002 yerel seçimleri olduğunu söyleyen Kara, ''Sayın başbakanımız için o dönemde 'Muhtar bile olamayacak denildikçe' biz daha çok çalıştık'' dedi. Belediye başkanlığının ve makamların hep gelip geçici olduğunu önemli olanın ise hizmet etmek olduğunu belirten Kara, ''Partimiz güçlüyse biz güçlüyüz, partimiz güçlü değilse biz muhtar bile seçilemeyiz. Hizmet etmek için tek yol başkanlık değildir! Ben başka kulvarlarda hizmetime devam edeceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Mustafa Kara'nın ardından divan başkanı Gürsel Aycibin belediye başkan aday adaylarına 10 dakikalık eşit sürelerde kendilerini tanıtma imkanı verdi. Tanıtım konuşmaları Alfabetik sıraya göre yapıldı. İlk olarak Behlül Ünver konuşma yaparken sırasıyla Halil İbrahim Çiftçi, Hilmi Türkmen, İslam Kanıtoğlu, Polat Sağır ve son olarak Serdar Özdemir tanıtım konuşmalarını yaptı.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Behlül Ünver

Behlül Ünver; ''Değerli başkanımız Mustafa Kara bir başarı hikayesidir. Bizim de amacımız başarı hikayesinin devamıdır. Amacımız başbakanımızın yolunda birlikte yol almaktır. Bu yolda en büyük güvencem teşkilatımdır. Bize inanıp güvenirseniz Mustafa Kara başkanımızın yükselttiği çıtayı daha yukarıya çıkartacağız.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Çiftçi

Halil İbrahim Çiftçi; ''Siz değerli arkadaşlarımızla birlikte Üsküdar'da en iyi hizmeti verebileceğimizi düşünüyoruz. Hakka hizmet halka hizmet mantığıyla hareket edeceğiz. Belediyede halkımızın istediği tüm hizmetlerin takipçisi olacağız. İmar planlarının uygulama kabiliyetini artıracağız, Üsküdar'da ticareti geliştireceğiz, tarih ve kültür zenginliğini artıracağız. Partimizin adayı kim olursa olsun yanında olacağız.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Türkmen

Hilmi Türkmen; ''Bu salon değişik toplantılara ev sahipliği yaptı ama bu akşam bu program Üsküdar'ın kaderini ilgilendiren önemli bir toplantı. Ömrünün yarıdan fazlası Üsküdar'da geçmiş bir arkadaşınızım. Bu talip olduğumuz makamlar elbet bir gün geçicidir. Önemli olan gönüllerin makamında olmaktır. Benim tek idealim sizin gönlünüzde yer edinmektir. Ben 10 yıllık belediye hayatımda bizi destekleyen teşkilatımızı hiç unutmadık, 10 yıldan beri hiç bir teşkilat mensubumuzun yüzünü yere düşürecek harekette bulunmadık. Bundan sonraki süreçte dünyaya örnek bir belediyecilik anlayışı göstereceğiz. Belediyecilik anlayışını sade ve gösterişten uzak belediyecilik anlayışıyla yürüteceğiz'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı İslam Kanıtoğlu

İslam Kanıtoğlu; ''Yapacağımız çalışmaları teşkilatın emri altında yapacağız.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Polat Sağır

Polat Sağır; ''Bu toplantı Üsküdar'ı sevmekle kalmayıp hizmet edenlerin bulunduğu bir toplantıdır. 2004 yılında en genç meclis üyesi olarak görev yaptım. Üsküdar'ın tarih ve kültür olarak anıldığı konulara eğitim turizm vb. konuları da ekleyeceğiz. Üsküdar'ı dur-geç bir ilçeden çıkarıp hayatı olan bir ilçe yapacağız.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Özdemir

Serdar Özdemir; ''Eğer bu seçim yerel yönetim seçimi olsaydı, ben bu işe girmezdim. Bu seçim sadece Üsküdar'ın değil, ortadoğu'nun Mısır'ın mazlum ülkelerin seçimidir. Mesele Üsküdar'a kimin başkan olacağı değil, mesele Mısır'dır, Filistin'dir. Hattı müdafa yoktur, sath-ı müdafa vardır. Satıh bizim için Üsküdar'dır.'' dedi.

aAK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş

Hepsi ehliyet ve liyakat sahibi

Tanıtım konuşmalarının ardından gecenin kapanış konuşmasını yapmak üzere Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş konuşmak için kürsüye geldi. Aktaş, ''Bu toplantıya katılımınız için teşekkür ederim. Tüm adayların konuşması bir bütünün parçaları gibiydi. Hepsi ehliyet ve liyakat sahibi kişilerdir. Adaylık süreci netleştikten sonra tek bir adayın arkasında/yanında birlikte yürüyeceğiz. Bu anlayışımız bu çalışmalarımız devam ettikçe yüzde 60'ları bulacağız. Başbakana komşu olmak Üsküdar'da yaşamak, çalışmayla oluyor.'' diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Tanıtım Programı

Sinan Aktaş'ın konuşmasının ardından tüm aday adayları, belediye başkanı Mustafa Kara, Kadın Kolları başkanı, Gençlik Kolları başkanı sahneye gelerek birliktelik mesajı verdiler.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir