CHP'liler 1 Aralık'ta sandığa gidecek

CHP MYK'sı, İstanbul'da eğilim yoklaması yapılacak bölgelerin listesini yayınladı.

CHP'liler 1 Aralık'ta sandığa gidecek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP MYK'sı, İstanbul'da eğilim yoklaması yapılacak bölgelerin listesini yayınladı.

İstanbul'da uygulanacak yöntem hakkında yayınlanan genelge şöyle:

Sayı : 3695

Konu : İstanbul'da yapılacak eğilim yoklamaları hk.

GENELGE 2013/15

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, İstanbul'un bazı ilçelerinde uygulanacak aday tespit yöntemine ilişkin uygulama, MYK'nın 13.11.2013 tarihinde yapılan toplantısında alınan karar uyarınca, aşağıdaki gibi olacaktır;

1- İstanbul'da; Beykoz, Pendik, Tuzla, Şile, Sultanbeyli, Sancaktepe, Üsküdar (Birinci Bölge), Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Zeytinburnu (İkinci Bölge), Bahçelievler, Başakşehir, Beylikdüzü, Küçükçekmece (Üçüncü Bölge) olmak üzere toplam 17 ilçede eğilim yoklaması gerçekleştirilecektir.

2- Eğilim yoklaması sözü edilen ilçelerde 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında kayıtlı görünen tüm üyelerin katılımıyla 1 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecektir.

3- İlçelere, İle ve Genel Merkez'e yapılan aday adayları başvuruları dikkate alınmak suretiyle; aday adayı başvuru sayısı 5'ten az olan yerlerde ilk 2; 6 ila 10 olan yerlerde ilk 3; 11 ila 15 olan yerlerde ilk 4; 16'dan fazla olan yerlerde ilk 5 sıraya giren aday adayları, MYK tarafından ilave değerlendirmelere tabi tutularak adaylaştırma süreci tamamlanacaktır.

4- Eğilim yoklamasının uygulanmasına ilişkin esas ve usuller, ekte bir kez daha gönderilen ''Yerel Seçimler Eğilim Yoklaması Yönergesi'' ve daha evvelki genelgelerimizde belirtilen ilke ve kurallar doğrultusunda uygulanacaktır.

5- Genelgenin, tüm ilçe binalarımızda görünür yerlere asılarak ilan edilmesi ve tüm aday adaylarına yazı ile tebliğ edilmesi gerekmektedir.

Uygulamanın bu doğrultuda yürütülmesini rica ederiz. Saygılarımızla.

Adnan Keskin
Bihlun Tamaylıgil
Gökhan Günaydın
Umut Oran
Bülent Tezcan

Dağıtım : İstanbul İl, Beykoz, Pendik, Tuzla, Şile, Sultanbeyli, Sancaktepe, Üsküdar, Bayrampaşa, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Zeytinburnu, Bahçelievler, Başakşehir, Beylikdüzü, Küçükçekmece İlçe Başkanlıkları...


Gerçek Gündem


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.06 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir