Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu Üsküdar'da

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu Üsküdar Selmani Pak Caddesi'nde açılan yeni şubesiyle Üsküdarlıların hizmetine girdi.

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu Üsküdar'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu Üsküdar Selmani Pak Caddesi'nde açılan yeni şubesiyle Üsküdarlıların hizmetine girdi. 2000 yılının Temmuz ayında Sultangazi 1. Cebeci Caddesi'nde ilk dükkanını açan Mustafa Elmas 13 yıldır aynı adreste hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor. Cebeci halkının yıllardır taktirini ve beğenisini kazanan işletme sahibi Anadolu yakasında ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu Üsküdar Selmani Pak Caddesi'nde açılan yeni şubesiyle Üsküdarlıların hizmetine girdi.

Mustafa bey, ''Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Üsküdar'da görevli üst düzey yönetici ve Üsküdar halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Lezzet, Hijyen ve Kalitenin Yeni Adresi

Sultangazi'deki ilk şubesiyle her kesimden insanın beğenisini ve taktirini kazandığını söyleyen Mustafa bey Elmasoğlu Pide-Börek Güveç Salonu'nun Üsküdarlıların da beğenisini kazanacağına inancının sonsuz olduğunu belirterek ''Damak tadına nasıl hitap edeceğini iyi bilen bir işletmeyiz'' diyerek damak tadında iddialı olduklarını ortaya koydu.

Mustafa bey Elmasoğlu Pide-Börek Güveç Salonu'nın Üsküdarlıların da beğenisini kazanacağına inancının sonsuz olduğunu belirterek ''Damak tadına nasıl hitap edeceğini iyi bilen bir işletmeyiz'' diyerek damak tadında iddialı olduklarını ortaya koydu.

İşin sırrının kaliteli malzemeler yani un, yağ ve iç malzemesinin özenle hazırlanmasından ve konusunda tecrübeli ustalarla çalışmasından kaynaklandığının altını çizen Mustafa bey, özellikle Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan ''Resmi Üretim İzni''ne sahip bir işletme olarak ürünlerinde asla hijyen ve kaliteli malzeme kullanımından taviz vermediklerini, bu noktada son derece hassas olduklarını belirtti.

Su böreği ve peynirli kol böreğinde Çanakkale bölgesinde üretilen peynirleri tercih ettiklerini söyleyen işletme sahibi et ürünlerinde son derece hassas olduklarının altını çiziyor. Hazır kıyma kesinlikle kullanmadıklarını belirten Mustafa bey, kıymalı ürünleri için pide, börek ve güveç çeşitlerinde günlük kuşbaşı etinden kıyma çektirdiklerini ve Kütahya, Çanakkale bölgesinde yetişmiş büyük baş hayvanların etlerini tercih ettiklerini söyledi.

Mustafa bey, kıymalı ürünleri için pide, börek ve güveç çeşitlerinde günlük kuşbaşı etinden kıyma çektirdiklerini ve Kütahya, Çanakkale bölgesinde yetişmiş büyük baş hayvanların etlerini tercih ettiklerini söyledi.

Üsküdarlıların gönül rahatlığıyla etli ürünlerinden tüketebileceklerini belirten işletme sahibi 2013 Mart ayında Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinin kendilerinden kır pidesi numunesi alıp laboratuvarda gıda analizi yapıldığını ve sonucunun Türk Gıda Kodeksine uygunluğunun tescillendiğini dile getirdi.

Mustafa bey, ''Bu analiz sonucu raporu gösteriyor ki; ürünlerimizde hazır kıyma kullanmadığımızın veya bir başka deyişle kaliteli malzeme kullandığımızın ispatıdır'' dedi. Bugün Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu olarak 2 şubemiz ve imalathanemizde çalışan 10 personelimiz ve bunların aileleriyle birlikte katkı sağladığımız birey sayısı yaklaşık 35'dir.

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu olarak 2 şubemiz ve imalathanemizde çalışan 10 personelimiz ve bunların aileleriyle birlikte katkı sağladımız birey sayısı yaklaşık 35'dir.

Aile Olarak Gelen Müşterilerimizden Çok Memnunuz

Aile müşterimize özel önem veriyoruz aile demek huzur demek mutluluk demek birliktelik demektir. İnsanlar hafta içi işlerine yetişmek için koşuşturuyorlar ve her zaman aileleriyle birlikte kahvaltı yapma imkanı bulamıyorlar. Bu sebeple hafta sonu hep beraber yapılan kahvaltının tadına doyum olmayacağını belirten Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu'nun sahibi Mustafa bey pide, börek, poğaça ve açma çeşitleriyle kahvaltı masalarında ürünlerinin yer almasından veya işyerlerine gelip kahvaltı yapan aile müşterilerini gördüklerinde çok mutlu olduklarını belirti.

Elmasoğlu Pide Börek-Güveç Salonu'nun sahibi Mustafa bey pide, börek, poğaça ve açma çeşitleriyle kahvaltı masalarında ürünlerinin yer almasından veya işyerlerine gelip kahvaltı yapan aile müşterilerini gördüklerinde çok mutlu olduklarını belirti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir