Atilla Üstündağ: ''Emaneti geri alıp Maltepe'yi 'Marka' yapacağız''

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de aday adayları başvurularını tüm hızıyla sürdürüyor.

Atilla Üstündağ: ''Emaneti geri alıp Maltepe'yi 'Marka' yapacağız''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de aday adayları başvurularını tüm hızıyla sürdürüyor. Halen CHP'nin elinde bulunan Maltepe'de eski ilçe başkanı Atilla Üstündağ, aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Kamil Barkır'a vererek seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenle aday adaylık başvurusunu yapan Atilla Üstündağ ''Maltepe'de CHP'ye geçen dönem verdiğimiz emaneti önce geri alacağız, sonra da Maltepe'yi bir ''Marka'' haline getireceğiz'' dedi.

Üstündağ, 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi olarak 1 buçuk yıl hizmet ettikten sonra AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Maltepe'de eski ilçe başkanı Atilla Üstündağ, aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Kamil Barkır'a vererek seçim çalışmalarına başladı.

ÜSTÜNDAĞ: BİZ VAAT DEĞİL HİZMET ÜRETİRİZ

AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kamil Barkır'a aday adaylık başvurusu sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Atilla Üstündağ, ilçe başkanlığı görevi sırasında Maltepe'yi anketlerde birincilik anlamına gelen turuncu renge bürüdüklerini ifade etti. Bu başarıyı elde ederken gönül yapmayı ilke edindiklerini, İlçe Başkanı ile mahalle teşkilat mensubunu ayıran tek özelliğin ''kimin daha fazla çalıştığı'' olduğunu belirten Üstündağ, teşkilat mensuplarıyla el ele vererek önemli hizmetler ürettiklerinin altını çizdi.

Üstündağ konuşmasında şunları söyledi:

''2010 Yılında şahsıma verilen AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini Maltepe'de ekibim ile birlikte başarı ile yürüttük. Şimdi hizmet zamanı diyoruz. Maltepe'yi yönetmek için Maltepe Belediye Başkan aday adaylığına talip oluyorum. Teşkilat içinde geçmişte yaşanan tüm sıkıntılar sona erdi. İlçemizde kim aday gösterilirse gösterilsin bizler onun arkasında tek vücut halinde çalışarak CHP'ye verdiğimiz emaneti geri alacağız. İnşallah Maltepe'de yaklaşık 5 yıldır yaşadığımız eziyet sona erecek.''

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Atilla Üstündağ, ilçe başkanlığı döneminde Maltepe için birçok önemli hizmete imza attıklarını dile getirirken aday olarak seçilmesi durumunda o dönemde yarım kalan çok önemli projeleri Maltepe'ye kazandıracaklarını ifade etti. Maltepe'de yaşanan sorunları ve bu sorunların çözümlerini de tek tek açıklayan Üstündağ şunları söyledi:

''Maltepe'mizin 600 bin nüfusu var ancak bir sanayisi yok. İlçemiz banliyösüyle öne çıkan bir yer. E5'in üzeri ile altı arasında sosyoekonomik olarak büyük farklılıklar yaşanıyor. İlçede 5 bin dolar kira verip oturan da var, 300 TL de!.. Bu sıkıntıları tespit edip çözümüne yönelik çalışmalar yapacağız. İlçe Başkanlığı dönemimiz öncesi Maltepe'nin bir devlet hastanesi yoktu. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize bir devlet hastanesi kazandırdık. Hastanemiz halen Acil Servis ve ameliyathanesiyle 24 saat hizmet verecek şekilde çalışıyor. Ancak bu hizmetimiz sağlık alanında yeterli değil inancındayız. Yeni dönemde AK kadrolar Maltepe'de emaneti geri aldığında 1500 yataklı Süreyyapaşa Sağlık Kampüsü'nü de hizmete almayı hedefliyoruz.''

Maltepe'de ihmal edilmişliğin birçok sancıya neden olduğunu dile getiren Atilla Üstündağ, bu sancılardan birinin de bir Hükümet Konağı olduğunu söyledi. İlçede geçmişte Nüfus Müdürlüğü'nün, Müftülüğün, Kaymakamlığın ve Emniyet gibi kamu kurumlarının ayrı ayrı yerlerde hizmet verdiğini, vatandaşların da her kamu kurumuna gidiş gelişlerde ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Üstündağ, ilçe başkanlığında görev yaptığı sürede bir Hükümet Konağı projesi ürettiklerini ve hayata geçirmek için var güçle çalıştıklarını anlattı. Üstündağ, yapılan çalışmalar neticesi temel atıldığını, bugün itibariyle kat kat betonların döküldüğü Hükümet Konağı'nın yerel seçimler öncesi hizmete girmesini planladıklarını dile getirdi.

MALTEPE, MARKA ŞEHİR OLACAK

Atilla Üstündağ, Maltepe'yi Marka Şehir haline getirmek adına üç aşamalı eylem planı hazırlanmasının gerektiğini ifade ederken ''ilk aşamada acil eylem planı adını verdiğimiz ve geçmiş beş yılda yapılması gereken ancak mevcut belediye tarafından yapılmayan çalışmaları hayata geçireceğiz. Bunlar ilçenin nefes almasını sağlayacak. İkinci aşamada orta vadeli planları hayata geçirip gelecek beş yılımızı şekillendireceğiz ve nihayetinde üçüncü aşamada Maltepe'yi MARKA ŞEHİR haline getireceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki hiçbir şey yapmadan 'Altın ilçe' demekle altın olunmuyor. Altını değerli kılan onun diğer madenlerden olan farkıdır. İşte biz Maltepe'nin bu farkının ortaya çıkmasını sağlayacağız. Yaptığımız çalışmalarla yepyeni bir Maltepe oluşturacağız? Çünkü AK Kadrolar vaat değil hizmet üretir. Çünkü biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi yaratılanı severiz yaratandan ötürü ve biz milletin efendisi değil hizmetkârı olmak için bu göreve talibiz.'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir