CHP'nin Yerel Seçim Stratejisi

CHP'de aday adayı başvurularının 2 Eylül'de tamamlanmasının ardından seçim hazırlıkları da hızlandı.

CHP'nin Yerel Seçim Stratejisi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İşte CHP'nin yerel seçimde kullanacağı silahlar.

İŞSİZLİK VE YOKSULLUK

CHP'de yerel seçimlere hazırlıklar kapsamında, ''işsizlik ve yoksulluk'', ''savaşa hayır'' gibi temalı mitingler düzenlenmesi planlanıyor. Özelde İstanbul, genelde ise tüm ülkeye yönelik seçim şarkıları hazırlatılıyor.

Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim hazırlıkların devam ettiğini, parti olarak temalı mitingler düzenleyeceklerini söyledi.

İlk etapta 20 Eylül'de Adana'da ''Savaşa Hayır'' mitingi düzenleneceğini ifade eden Tekin, 28 Eylül'de ise Trakya'da tarım işçilerine yönelik mitingleri olacağını dile getirdi. Tekin, daha sonrası ise 5 farklı ilde ''işsizlik ve yoksulluk'' temalı mitingler organize edeceklerini kaydetti.

Seçimlere yönelik afiş, broşür ve şarkı hazırlığında olduklarının anlatan Tekin, ''Hem İstanbul'a özgü seçim şarkımız olacak hem de tüm bölgelere yönelik. Sanatçı isimlerini ve şarkıları daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

ÖRGÜTLERE ARAÇ DESTEĞİ

Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesi örgütlerini güçlendirmeye yönelik adımlara da hız verdi. Bu kapsamda halen kirada hizmet veren 6 il başkanlığı ile 11 ilçe başkanlığına bina satın alındı.

İl ve ilçe örgütlerinden gelen talepler doğrultusunda ortak finansman modeliyle yıl başından bu yana 31 araç alımı yapıldı. Yıl sonuna kadar aracı olmayan hiçbir il örgütünün kalmaması sağlanacak. Ayrıca alınan araçlara seçimlerde kullanılmak üzere ses sistemi de yerleştirilecek. Yine seçime yönelik olarak partinin Özgürlük ve Demokrasi bildirgesi de büyük bez afişler halinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 20 il binasına asıldı.

Öte yandan örgütleri mali açıdan daha da desteklemek isteyen parti, SMS yoluyla gelen aidatların bir kısmını da örgütlere dağıttı. Toplamda örgütlere bu yolla 115 bin lira kaynak aktarıldığı belirtildi. Mobil Aidat Sistemine abone olan üye sayısının ise 28 bin 559'a ulaştığı kaydedildi.

SEÇMEN KÜTÜKLERİ İNCELENİYOR

Partinin sandık çevresi sorumluları, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanan ve bir süre önce hizmete açılan ''e-seçmen'' uygulamasıyla seçmen kütüklerini inceliyor. Yaklaşık 200 bin sandıkta görevli 400 bin sandık çevresi sorumlularının bu denetimleri gerçekleştirdiği öğrenildi.

CHP'nin resmi internet sitesinde ''Kendinizi ve Komşularınızın Bilgilerini Kontrol Ettiniz mi?'' başlığıyla sunulan uygulamanın 40 günlük süre içerisinde 397 bin 570 hit aldığı belirtildi. CHP, il düzeyinde bilişim alanındaki çalışmaları uygulama ve denetim amacıyla da ''bilişim sorumluları'' ataması yapıyor. Bu çalışmada da il düzeyinde 75, ilçelerde ise 824 ilçe bilişim sorumlusu atandı.


Ensonhaber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir