Kentsel Dönüşümle ilgili Sorularınız Buraya!

Sevgili Üsküdar 34 Haber Sitesi okurları, son dönemde Üsküdarlıları kara kara düşündüren''Kentsel Dönüşüm''le ilgili olarak bugüne kadar onlarca haber yayınladık.

Kentsel Dönüşümle ilgili Sorularınız Buraya!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sevgili Üsküdar 34 Haber Sitesi okurları, son dönemde Üsküdarlıları kara kara düşündüren''Kentsel Dönüşüm''le ilgili olarak bugüne kadar onlarca haber yayınladık.

Son olarak da Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Üsküdar'da katıldığı kentsel dönüşüm programında özellikle belirttiği lisanslı kuruluşların kentsel dönüşümle ilgili olarak yetkilendirilmesi noktasında Üsküdarlılara güzel bir haberimiz var.

İlçemizin tarihi bir yer olması nedeni ile çok eski binalara sahibiz. Üsküdarlılarda bu konuda oldukça dertli. Mevcut yasanın kısıtlamaları ile evlerini yenileyemeyen Üsküdarlılar her yerde çözüm arıyor. Bizde Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak anadolu yakasının çevre ve şehircilik bakanlığından lisanslı ilk kuruluşu olan ''Anadolu Kentsel Dönüşüm'' firmasının sahibi Çetin Özdaş ile bu konuda görüşerek kendisinden Üsküdarlıları bu noktada bilgilendirmesini istedik. Kendisi de bizi kırmayarak teklifimizi kabul etti.

Çetin bey, Üsküdar 34 Haber Sitesi okurları için düzenli olarak köşe yazıları yazacak, sorularınızı yanıtlayacak ve bilgilendirmelerde bulunacak.

Sorularınızı ilgili yazıya yorum yazarak iletebilirsiniz.

Çetin Özdaş - Anadolu Kentsel Dönüşüm


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir