Üsküdar'da ticari dönüşüm başladı

''Çarşım Üsküdar'' kampanyası, Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın esnaflar için düzenlediği kahvaltı programında yapılan tanıtımla resmen başladı.

Üsküdar'da ticari dönüşüm başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Marmaray çalışmaları nedeniyle uzun süredir Üsküdar esnafının yaşadığı mağduriyeti gidermek ve ilçede ticareti geliştirmek adına başlatılan ''Çarşım Üsküdar'' kampanyası, Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın esnafa verdiği kahvaltı ile başladı.

Üsküdar Belediyesi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yanısıra kampanyanın ticari ayağında önemli bir rol üstlenen VakıfBank Kredi Kartları Pazarlama Müdür Yardımcısı Kadir Atasever ile Üye İşyeri Pazarlama Müdür Yardımcısı Bahattin Uzun da katıldı.

Kampanyanın başlaması nedeniyle bilgilendirmelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, asrın projesi Marmaray nedeniyle Üsküdar esnafının yaşadığı sıkıntılara bir nebze olsun ilaç olabilmek adına Çarşım Üsküdar projesine başladıklarını belirterek şunları söyledi:

''Bildiğiniz üzere Üsküdar kuzeyden doğuya Şile'den ve Tuzla'dan başlayan ana arterlerin Anadolu yakasındaki son istasyonu konumundadır. Üsküdar gün içinde oldukça yoğun bir trafik çeken ve binlerce insanın her gün Avrupa'dan Anadolu yakasına, Anadolu yakasından da Avrupa yakasına gidiş gelişlerde kullanılan bir aktarma istasyonu... Böylesine önemli bir trafiği yaşamamıza karşın tarihi bir ilçe olmamız nedeniyle parsellerimiz çok küçük. İnsanlar günümüzde büyük AVM'lerden alışveriş yapma ihtiyacı duyuyor. Bizim böylesine büyük parsellerimiz olmadığı için küçük parsellerde neler yapabiliriz düşüncesinden yola çıkarak Üsküdar'da çarşı olgusunu geliştirmek ve insanların çarşılardan yoğun alışveriş yapmasını sağlamak üzere bir çarşı kültürü oluşturmak amacındayız. Ne yazık ki küçük çarşılarda işletme giderleri büyük alışveriş merkezlerine oranla daha fazla oluyor. Biz bütün bu handikapları aşmak adına Üsküdar Çarşısında bir kıvılcım oluşturabilmek ve esnafımızı bir nebze rahatlatabilmek adına bu kampanyaya start verdik. İnsanlarımız büyük AVM'lerden alışveriş yapadursun günümüz ticaretinde artık yavaş yavaş butik alışverişe yönelmeler başladı. Biz de bu farkındalığı oluşturmak ve dönüşüme ayak uydurup ticaretimizi geliştirmek adına da kampanyamızın faydalı olacağını düşünüyoruz.''

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar esnafının yaşadığı mağduriyeti gidermek ve ilçede ticareti geliştirmek adına başlatılan ''Çarşım Üsküdar'' kampanyası, Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın esnafa verdiği kahvaltı ile başladı.

Üsküdar'ın Vakıf medeniyeti özelliği olması itibariyle bir devlet bankası olan ve adında Vakıf ibaresi taşıyan Vakıflar Bankası ile işbirliği yapmaya karar verdiklerini ifade eden Mustafa Kara, VakıfBank tarafından çıkartılan Üsküdar Kart kredi kartının yapılacak alışverişlerde kullanılmasının hem tüketici hem de esnaf açısından faydalı olacağını belirtti. Üsküdar Kart'ın sahip olduğu nitelikleri açısından önemli özelliklere haiz olduğunu belirten Mustafa Kara, bu kart ile Üsküdar esnafından yapılacak her 100 TL ve üzerindeki alışverişlerde kullanıcıların Üsküdar'da tekne turu ve belediyeye ait çift katlı üzeri açık otobüslerle turistik gezi kazanacağını ifade etti.

Mustafa Kara konuşmasının sonunda kampanya dahilinde 13 Nisan Cuma günü kalabalık bir grupla birlikte Üsküdar esnafından alışveriş yapacaklarının da müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından söz alan VakıfBank Kredi Kartları Pazarlama Müdür Yardımcısı Kadir Atasever ise Üsküdar Kart'ı tanıttı. Atasever, taksit ve puan imkanı sağlayan yeni kredi kartından yapılacak harcamaların bir kısmının Üsküdar Belediyesi'nin yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için kullandığı Sosyal Yardım Sandığı'na aktarılacağını belirtti. VakıfBank'ın KOBİ bankacılığında da oldukça ilerlediğini ifade eden Atasever, halen 13 milyon kart sahibine ulaştıklarını, Üsküdar'da da hedeflerinin 1 milyon kart dağıtımı olduğunun altını çizdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir