Filizler Köftecisi'nde özel kutlama

Filizler Köftecisi Üsküdar'ın yeni buluşma mekanı oldu

Filizler Köftecisi'nde özel kutlama
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Filizler Köftecisi Üsküdar'da açtığı şubesi ile geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Hizmet vermeye başladığı günden bugüne kadar birbirinden değerli konuğunu yeni mekanlarında ağırlayan Filizler Köftecisi Üsküdar'ın yeni buluşma mekanı oldu.

Filizler Köftecisi Üsküdar'ın yeni buluşma mekanı oldu

Son olarak Özbi'den Adnan Mordeniz ile eşi Eda Mordeniz kızları Selin'in 20'ci yaşını Üsküdar sahilinde yeni açılan Filizler Köftecisi'nde ailece kutladılar.

Özel Belgeli Butik Oteller Derneği (Özbi) Genel Sekreteri ve Poem Oteli işletmecisi Adnan Mordeniz ile eşi Eda Mordeniz kızları Selin'in 20'ci yaşını Üsküdar sahilinde yeni açılan Filizler Köftecisi'nde ailece kutladı. Filizler Köftecisi Kurumsal İletişim Müdürü İlknur Karakaya turizmci konuklarıyla yakından ilgilendi.

FOUR SEASONS SULTANAHMET'TE ÇALIŞIYOR
Yaz aylarında Four Season Sultanahmet Oteli'nde çalışan Selin Mordeniz, Özyeğin Üniversitesi İşletme Bölümü 2'ci sınıfta öğrenim görüyor. Mutlu güne, Namık Kemal Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cengiz Mordeniz ile eşi katıldı.

Filizler Köftecisi Üsküdar'ın yeni buluşma mekanı oldu

MUCİZE ESERİ KAZADAN KURTULMUŞTU
Ayrıca geçen yıl Kongo'da düşen uçaktan mucize eseri kurtulan tek kişi olan, Alcatel'in Sri Lanka yöneticisi Yüksek Telekomünikasyon Mühendisi Dr. Selami Mordeniz ve eşi, B ve B'den Berkiz Berksoy, Şişli Terakki Vakfı Okulları 8'inci sınıf öğrencisi, TRT Çocuk ''Bilen Parmak Kaldırsın'' yarışması Türkiye birincisi Doğuş Mordeniz katıldı.


Türkiye Turizm - Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir