Uyum Gıda Çengelköy şubesi açıldı

Uyum Gıda A.Ş 4 yeni mağaza hizmete açtı. Fulya, Tarabya, Çengelköy ve Kurtköy'de açılan şubelerde 123 kişiye iş imkanı sağlandı.

Uyum Gıda Çengelköy şubesi açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Uyum Gıda A.Ş, Fulya, Tarabya, Çengelköy ve Kurtköy mağazalarını hizmete açtı. Uyum Gıda'dan yapılan açıklamada, şirketin bu dört yeni mağaza ile 123 kişiye iş olanağı sağlarken, hizmet verdiği büyüklüğü de 26 bin metrekareye çıkardığı belirtildi.

Uyum Gıda'nın, hisselerinin yüzde 30'unu, 2011 yılında yüzde 100 büyüme hedefiyle, Kasım 2010'da halka arzettiği, halka arzdan gelen 52,5 milyon lira tutarındaki kaynağın tamamı ile mevcut 33 mağazaya 40 yeni mağaza eklemeyi hedeflediğinin hatırlatıldığı açıklamada, Uyum Gıda'nın, yatırımcısına verdiği sözü 2011'i beklemeden yerine getirmeye başladığı, 40 mağazanın ilki olan Ispartakule mağazasını 17 Aralık 2010'da açtığı belirtildi.

2011 yılının yeni mağazalarının ise dün Fulya, Tarabya, Çengölköy ve Kurtköy'de hizmete girdiği belirtilerek, şöyle denildi: ''Fulya mağazasının bin metrekarede 8 kasa ve 46 personelle, Tarabya'nın 400 metrekarede 4 kasa ve 27 personelle, Çengelköy'ün 520 metrekarede 4 kasa ve 26 personelle hizmet sunacak. İstanbul'un Avrupa yakasında faaliyet göstermiş olan Uyum Gıda, Kurtköy mağazası ile de ilk defa İstanbul'un Anadolu yakasına geçti. Kurtköy'de 457 metrekare büyüklüğündeki mağazada 4 kasada 24 personel hizmet verecek. Uyum Gıda 1998 yılında kuruldu. Açılan son dört mağaza ile birlikte toplam 26 bin metrekare satış alanına sahip 38 mağazasında ve üç adet üretim ve paketleme tesisinde, 1200'ün üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren şirketten ayda 1 milyon 200 bin tüketici alışveriş yapıyor.''


Hürriyet



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir