Saban Çengelköy Evleri'nde lüks villalar

Çengelköy'de Saban İnşaat tarafından inşa edilen Saban Çengelköy Evleri'nde villalar 1 milyon 50 bin dolara satılıyor.

Saban Çengelköy Evleri'nde lüks villalar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Çengelköy'de Saban İnşaat tarafından inşa edilen Saban Çengelköy Evleri'nde villalar 1 milyon 50 bin dolara satılıyor. Proje 6 müstakil, 2 ikiz villadan oluşuyor...

Saban İnşaat tarafından Çengelköy'de inşa edilen Saban Çengelköy Evleri'nde 350 metrekarelik tripleks villalar 1 milyon 50 bin dolara satılıyor.

Saban Çengelköy Evleri sahilden 1500 metre uzaklıkta bulunuyor. 6 adet müstakil ve 2 adet ikiz villadan oluşan Saban Çengelköy Evleri'nde toplam 10 adet bağımsız yaşam alanı bulunuyor.

Kendine ait bahçesi olan villalarda interkom güvenlik sistemi, yangın, gaz, hırsız alarmı, uydu anteni ve klima altyapısı sistemi bulunuyor.

Yapımı tamamlanan Saban Çengelköy Evleri'nde site genelinde ortak havuz, jeneratör, 24 saat kamera ve güvenlik personeli yer alıyor.

Çengelköy'ün sağlam zemini üzerine inşa edilen Saban Çengelköy Evleri, modern mimarisi ve özel tasarımıyla dikkat çekiyor.

Çengelköy'ün şehir merkezine olan yakınlığı ile tüm ulaşım noktalarına da yakın olan evler özellikle hem şehir hayatından uzaklaşmak istemeyen hemde rahat bir yaşam sürmek isteyen aileler tercih sebebi.


www.sabaninsaat.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir