Üsküdar Kılıçlar Yalısı icradan satılık!

Kılıçlar Yalı Apartmanı, son yıllarda Boğaziçi yalıları arasında gerçekleşen en yüksek icradan satışa sahne oluyor.

Üsküdar Kılıçlar Yalısı icradan satılık!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Hace Hesna Hatun Mahallesi Paşalimanı mevkiinde bulunan Kılıçlar Yalı Apartmanı, son yıllarda Boğaziçi yalıları arasında gerçekleşen en yüksek icradan satışa sahne oluyor. Üsküdar 3. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan Kılıçlar Yalı Apartmanı'nda 3 yalı dairesi için toplam 20 milyon 200 bin TL tahmini bedel tayin edildi.

Paşalimanı Caddesi no 31'de bulunan Kılıçlar Apartmanı icradan satışa çıktı. 807 metrekare alan üzerinde bulunan Kılıçlar Apartmanı imar planlarına göre boğaz içi sahil şeridinde kalıyor. Bina, bodrum katı, zemin katı ve 2 normal kattan ibaret dört kattan oluşuyor. Satışa çıkan üç yalı dairesi ise 160, 180 ve 250 metrekare büyüklüklere sahip. 22 Temmuz 1983 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi Uygulama İmar Planı, sahil şeridinde kalan Kılıçlar Apartmanı'nın arsasına 10 metreye 8 metre genişlikte ve en fazla 6.5 metre yükseklikte bina yapma izni veriyor. Binada her hangi bir değişiklik söz konusu olduğunda Boğaziçi Sahil Şeridinde kaldığı için imar planına uygun olmak şartı ile toplumun yararlanacağı dinlenme, gezinti ve turizm tesisleri de yapılabilecek.

Üsküdar Hace Hesna Hatun Mahallesi Paşalimanı Caddesi'ndeki 31 sokak kapı numaralı Kılıçlar Apartmanı'ndaki bina kat mülkiyetli. Bahçeli betonarme binada birinci kattaki 1 numaralı daire arsanın yüzde 30'una sahipken 2 ve 3. yalı daireleri arsanın yüzde 35'erlik dilimlerine sahip.

Bina, zeminde 160 metrekare alanda kurulmuş bodrum, zemin ve 2 normal kattan oluşuyor. Dört katlı bahçeli betonarme yalı binasının denizde rıhtımı da bulunuyor. Yalının giriş Paşalimanı Caddesi üzerinden sağlanıyor ve tamamı işyeri olarak kullanılıyor.

İcradan satışa çıkan ilk yalı dairesi 160 metrekare alana sahip. Zemin kattaki bu konut için 5 milyon 200 bin TL tahmini bedel tayin edilirken birinci kattaki 180 metrekare yüzölçümü olan yalı dairesi için 6 milyon 500 bin TL tahmini bedel isteniyor. Satışa çıkan ikinci kattaki 250 metrekare alana sahip olan yalı dairesinin tahmini bedeli 8 milyon 500 bin TL. Satışa çıkan üç yalı dairesi toplam 20 milyon 200 bin TL ediyor.

Yalı dairelerinin satışı, Üsküdar 3. İcra Müdürlüğünde, 6 Eylül 2010 Pazartesi günü açık artırma suretiyle gerçekleştirilecek.

Satışa çıkan binayı Kılıç İnşaat kullanıyor. 2 Haziran 2004 tarihinde kurulan Kılıç İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 4 milyon 950 bin TL sermaye ile kuruldu. Yönetim Kurulu Başkanlığını Mahmut Kılıç'ın yürüttüğü şirkette Ali Kılıç başkan yardımcısı, Meryem Kılıç'da üye sıfatı ile kurulda yer alıyor. Şirketin ismi ise 7 Temmuz 2010 tarihinde tescil edildi ve şimdiki adresine taşınması da bu tarihte gerçekleşti.


http://www.emlakkulisi.com/43506_uskudar_kiliclar_yalisi_icradan_satilik_


Emlak Kulisi



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir