Çengelköy Doğtaş Exclusive açıldı...

Çengelköy Doğtaş Exclusive dualarla açıldı...

Çengelköy Doğtaş Exclusive açıldı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Sektörde 38 yılı geride bırakan Doğtal Mobilya yenilenen yüzü ile ürünlerinde tasarım ve kalitede farklılaşıp ilkleri sektöre kazandırarak ilerliyor. Doğtaş Mobilya 38. yılında 38 yeni mağaza hedefi dahilinde mağazalarını birer birer açmaya devam ediyor. Bu hedef dahilinde Pehlivanoğulları A.Ş. tarafından Çengelköy'de bulunan Çengelköy Doğtaş Exclusive'ın bugün resmi açılışı yapıldı.


Açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, Ak Parti Üsküdar ilçe Başkanı Zekeriya Erdim, Üsküdar İlçe Başkanı Yardımcıları Sinan Aktaş, Esat Kalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan, Pehlivanoğulları A.Ş.'den Mehmet Pehlivan, Mehmet Pehlivan, A.Kaan Pehlivan, Burak Pehlivan, Çengelköyspor Kulübü Yöneticileri, çevredeki sivil toplum kurumları yöneticileri bölge mahalle muhtarları, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Levent Aşkın, Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumurcu, Kuleli Mahalle Muhtarı Kenan Birinci, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu ve Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Nevzat Ay, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldılar.

Açılış öncesinde davetliler için hazırlanan kokteyl'de davetliler mağazayı dolaşma imkanına kavuştular. Kokteyl samimi bir ortamda geçerken Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce'ninde açılış için mağazaya gelmesiyle renklendi.

Koktely'in sona ermesinin ardından açılış törene geçildi. Açılış töreninde ilk olarak konuşma yapan Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan Doğtaş Mobilya'nın 38. yılında 38 mobilya mağazası hedefini Çengelköy Doğtaş Mobilya ve bu hafta açılacak olan 13 mağaza ve diğer mağazalarla birlikte 26 Temmuz ayı sonna kadar 26 mağaza hedefine ulaşacaklarını ve yılsonuna kadarda 38 mağaza hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

İsmail Doğan'ın ardından kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ekonomi hakkında bilgiler vererek kriz tellallığı yapan kişilere seslenerek Pehlivanoğulları A.Ş.'nin açmış olduğu ''exclusive mağaza'' ile hem Üsküdar Ekonomisine sağladığı katkılardan ve burada yapmış oldukları istihdam ilede birçok insanımıza iş olanağı sağladığını dile getirdi. Mustafa Kara yapmış olduları bu yatırımdan dolayı Pehlivanoğulları A.Ş.'nin geç yöneticisi A.Kaan Pehlivan'a ve ailesine teşekkür etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili kürsüye geldi. İdris Güllüce'de konuşmasında Türkiye'nin bir kriz içerisinde olduğunu ve her küçük şeyde kriz tellallığı yapan kişilere seslendi ve önceden incir ihraç eden ülkeler arasında gösterilen Türkiye'nin Doğtaş Mobilya gibi marka olmuş firmaları ile yurtiçi ve yurtdışında bir çok ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti. Türkiye'nin Dünya'nın en büyük ekonomilerinden birisi olduğunu dile getiren İdris Güllüce Doğtaş Mobikya gibi marka olmuş mağazalarımız sayesinde Türkiye'nin 2023 yılında Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alacağını ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesinin ülkemiz adına çok büyük bir gurur kaynağı olacağını söyledi. Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan ve bu yatırımı gerçekleştiren Pehlivanoğulları A.Ş. yöneticilerine teşekkür etti.

İstanbul Milletvekili İdris Güllüce'nin ardında kürsüye açılış duasını yaptımak için Eyüp Müftüsü İsa Gürler geldi. İsa Gürler yatırımı yapanlara hayırlı olmasını diledi ve açılış duasını yaptırdı.

Açılış duasının yapılmasının ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Gülüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar ilçe Başkanı Zekeriya Erdim ve Pehlivanoğulları A.Ş. yönetcisi A.Kaan Pehlivan kurdelayı birlikte kestiler.

Açılış kudelasının kesilmesinin ardından davetliler mağaza katlarını dolaştılar. Mobilyaları deneyen davetliler fotoğraflar çektirerek mobilyaların rahat ve konforlu olmasından memnun kaldılar. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara rahat koltukları çok beğendi.


İlgili Haber : Üsküdar'ın ''En Şık Mobilya Mağazası'' açılıyor


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir