Köprü ve boğaz geçişleri bedava...

Garanti Bonus Card, 10. yaşını kutladığı 17 Nisan 2010 Cumartesi günü köprülerin tyanı sıra boğazı bedava geçme fırsatı sunuyor.

Köprü ve boğaz geçişleri bedava...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Garanti Bonus'la yarın köprüden geçişler bedava...
Garanti Bonus Card, 10. yaşını kutladığı 17 Nisan 2010 Cumartesi günü köprülerin yanı sıra boğazı bedava geçme fırsatı sunuyor.

Bankadan yayınlanan açıklamaya göre Garanti Trink özelliği olan Bonus Trink, GS Bonus, Money Card, Shop&Miles ve Extragenç gibi kartlara sahip İstanbullular, Kabataş- Beşiktaş-Üsküdar hattında hizmet veren Dentur teknelerini de bedava kullanabilecek.

Garanti aynı zamanda tüm İstanbullulara, bayramlarda olduğu gibi 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 23:59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden ücret ödemeden geçme fırsatı sunuyor.

Ulaştırma Bakanlığı'nın destek ve izniyle devlet kuruluşları haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan bedava köprü geçişi uygulamasından, yalnız Bonus Card sahipleri değil, bütün İstanbullular yararlanabilecek.

Garanti Bankası, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçmesi beklenen 17 Nisan'da, Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'taki toplu ulaşımı da, Trink özelliği olan kart sahipleri için 20 Mayıs'a kadar ücretsiz yapacak. Garanti Bankası, boğazı geçmek için Dentur teknelerini kullanan ve Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'ta şehiriçi yolculuk yapan Trink özellikli kart sahiplerine, 17 Nisan günü 4 kez ücretsiz ulaşım hakkı sağlarken, kampanya 20 Mayıs'a kadar devam edecek.


Aksam.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir