Üsküdar'da toplanan Marmaray işçileri eylemde...

Maaşlarına zam yapılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi istemiyle bir ayı aşkın süredir iş bırakma eylemi yapan Marmaray projesinde çalışan bir grup işçi, basın açıklamasının ardından oturma eylemi yaptı.

Üsküdar'da toplanan Marmaray işçileri eylemde...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Maaşlarına zam yapılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi istemiyle bir ayı aşkın süredir iş bırakma eylemi yapan Marmaray projesinde çalışan bir grup işçi, basın açıklamasının ardından oturma eylemi yaptı.

Üsküdar?daki Demiryolları, Limanlar, Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü önünde toplanan işçiler, ''Ücretlerimizin yükseltilmesi ve çalışma haklarımızın düzeltilmesi için direnişteyiz'' yazılı pankart açarak, çeşitli sloganlar attı.

Grup adına basın açıklaması yapan işçi Aydın Erhan, iş bırakma eyleminde bir ayı geride bıraktıklarını ifade ederek, çok haklı ve onurlu bir mücadele yürüttüklerini belirtti.

Erhan, Polat Deniz inşaat şirketinde çalıştıklarını ve 4 yıldır da işçilerin işverenle sorun yaşadıklarını savunarak, ''Sormak istiyoruz, devletin projesi olan bir işte işçilerin sigortaları nasıl eksik yatırılır? Ücretleri sürekli nasıl geciktirilir? Günlerdir bunu dile getirmemize rağmen sorunların çözülmesi için hiçbir somut adım atılmamıştır'' dedi.

Basın açıklamasının ardından işçiler, oturma eylemi yaptı. Bazı işçilerin eyleme çocuklarıyla geldiği görüldü.

Yaklaşık üç saat eylem yapan işçiler daha sonra dağıldı.


Milliyet



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir