İGİAD Yılın Girişimcisi Ödülü

İGİAD tarafından 'Yılın Girişimcisi Ödülü'ne layık görülen AKYAPI İnşaat adına ödülü Mahmut Asmalı aldı.

İGİAD Yılın Girişimcisi Ödülü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
1 milyon metrekarelik inşaat projelerini başarıyla tamamlayan AKYAPI İnşaat Eş Başkanı Mahmut Asmalı, İGİAD gibi iş ahlakını ön planda tutan bir derneğin üyesi olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

İş ahlâkı ve girişimcilik alanlarında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan İktisadi Girişimcilik ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD), girişimciliğin teşvik edilmesi ve iş ahlâkının yaygınlaştırılması konularında bilgilendirme, eğitim ve yayın faaliyetleriyle toplumda ve özellikle iş dünyasında ahlâki bir duyarlılık oluşturmaya dönük faaliyetlerini sürdürüyor.

HEDEF İŞ AHLAKINI GELİŞTİRMEK
Bu amaçlarını gerçekleştirmek için, iş ahlâkı ve girişimcilik alanlarında seminer, konferans, sempozyum, panel gibi eğitim programları düzenleyen İGİAD periyodik bülten, ilgi alanındaki konularda kitap yayını (telif ve tercüme), girişimcilik ve iş ahlakı konularında araştırma raporları yayınlıyor, web yayını yapıyor yurtiçi ve yurtdışı fuar ziyaretlerle, ikili ilişkileri geliştirmek üzere kurum ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bütün bunların dışında her yıl geleneksel olarak üyelerinden birine “Girişimcilik Ödülü” veren İGİAD, bu yılkı ödül töreni için Haliç Restaurant”ı seçti.

Değişik sektörlerden 350 seçkin iş adamının iştirak ettiği “İGİAD 2009 Girişimcilik Ödülü” törenine SİNPAŞ Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çelik ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da katıldı. Gecede yaptığı konuşmada dernek olarak 2004 yılından bu yana ahlaki değerlere uygun çalışan iş adamlarını ödüllendirdiklerini belirten İGİAD Başkanı Şükrü Alkan, iş dünyasının etik kurallara her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu ifade etti. Alkan girişimcilik ödülünün sahibini seçerken sadece büyük iş hacminin dikkate alınmadığını, aynı zamanda iş ahlakının yapılan ticarete yansımasının da kriter olarak rol aldığını söyledi.

"GURUR DUYUYORUM"
Başkanın ardından yapılan konuşmalardan sonra ödül törenine geçildi. 2009 yılının girişimcilik ödülünü almaya hak kazanan firma AKYAPI İnşaat oldu. Firma adına ödülü kabul eden AKYAPI İnşaat Eş Başkanı Mahmut Asmalı, 1988 yılından itibaren 1 milyon metrekare inşaatı başarıyla tamamlayarak önemli projelere imza attıklarını, bunu yaparken iş ahlakına da azami derecede riayet etmeye çalıştıklarını belirtti. Ödüle layık görülmesinde ortağı Hüseyin Dinçel ve tüm çalışma arkadaşlarının büyük payı olduğuna dikkat çeken Mahmut Asmalı, İGİAD gibi iş ahlakını ön planda tutan bir derneğin üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirtti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AKYAPI İnşaat 1 milyon metrekare inşaatı tamamladı:
“2009 Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görülen Mahmut Asmalı’nın eş başkanlığını yaptığı AKYAPI İnşaat 1998 yılında Hüseyin Dinçel ve Mahmut Asmalı tarafından kuruldu. Kurulduğu dönemden bu yana, 1 milyon metrekare inşaatı başarıyla tanımlayan AKYAPI İnşaat, özgün mimari çalışmaları ve anahtar teslim projeleriyle dikkat çekiyor. Toplu konutlar, fabrika inşaatları, sanayi siteleri, iş ve alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, çelik yapılar, villa inşaatları, altyapı ve çevre düzenleme gibi alanlarda başarılı çalışmalara imza atan AKYAPI İnşaat, müşterilerine hizmeti ekonomik, güvenli, estetik ve hızlı biçimde sunarak sürekli tercih edilen, kaliteli ve kalıcı eserlere imza atan, dünya standartlarında bir firma olmak vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. TOKİ ve KİPTAŞ için de çeşitli projelere imza atan Akyapı İnşaat, halen İSTOÇ Metro İstasyonu, İstoç Saray Alışveriş Merkezi ve Oteli ve Lale Şehir projelerini tamamlamak için çalışmalarını devam ettiriyor.

Kaynak: Ekovitrin

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir