Üsküdar'da kartvizitli doğa dostu çalışanlar dönemi

Üsküdar Atık Yönetim Merkezi açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, halkla ilişkiler eğitimi alan temizlik işleri personellerinin adlarını taşıyan kartvizitlerini dağıtarak, ''Bundan sonra sizin adınız Üsküdar Belediyesi'nin Doğa Dostu çalışanlarıdır. Size çöpçü diyene ceza keserim'' dedi.

Üsküdar'da kartvizitli doğa dostu çalışanlar dönemi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Üsküdar için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Üsküdar Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçeye temizlikte yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor.

Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Üsküdar için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçeye temizlikte yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'da yapımı tamamlanan Atık Yönetim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcıları Sedat Ayyıldız, Serdar Güleç, AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, belediyenin birim müdürleri, temizlik personeli ve basın mensupları katıldı.

Atık Yönetim Merkezi'nin açılış töreninde bir araya gelen Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli, yeni merkezin açılışını hep birlikte halay çekip, dans ederek kutladı. Yeni yapılan merkezle birlikte Üsküdar'da temizlik işçilerine yaklaşık 2 ay halkla ilişkiler dersleri de verildi. Verilen eğitim ardından yeni dikilen iş elbiseleri ile görevlerine hazır olan görevlilere, görev yaptığı bölgelerde vatandaşlara dağıtmak üzere kendi adlarını ve iletişim bilgilerini taşıyan kartvizitte verildi.

BAŞKAN TÜRKMEN, ''BUNDAN SONRA ADINIZ, DOĞA DOSTU ÇALIŞANLARI''

Açılış töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sözlerine Miraç Kandili'ni kutlayarak başladı. Başkan Türkmen, ''Sizlere özellikle aslında bir teşekkür etmek için huzurlarınızdayım. Son aylarda son günlerde Üsküdar'da gözle görülür bir çalışma var. Bizim bir dostumuz şöyle ifade ederdi, 'Başkanım, evde su akıyorsa İSKİ, doğal gaz çalışıyorsa İGDAŞ başarılıdır. Ben arkasına, geri planına bakmam. Üsküdar'ın sokakları temiz ise pırıl pırıl ise belediye çalışıyordur.' Gerçekten son aylardaki bu başarı sizin başarınızdır sizi kutluyorum. Bugünden itibaren siz arkadaşlarımızın adı temizlik işçisi değil. Bunu artık tarihin derinliklerine gömüyoruz. Bundan sonra sizin adınız Üsküdar Belediyesi'nin 'Doğa Dostu çalışanlarısınız size bundan sonra 'Doğa Dostu' yerine çöpçü diyene de ceza yazacağım haberiniz olsun'' dedi.

HER DOĞA DOSTU ÇALIŞANA KARTVİZİT

HER DOĞA DOSTU ÇALIŞANA KARTVİZİT

Başkan Hilmi Türkmen, doğa dostu çalışanların belediyenin görünen yüzü olduğunu belirterek, ''Önce kendi ailemiz içerisindeki mutluluğu yakalayamazsak, dışarıda başarılı olamayız. Sizin sokaklarda yüzünüzde bir tebessüm, bir gülücük olmazsa, sizi gören vatandaşlara negatif bir enerji yaymış olursunuz. O yüzden yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Size ait kartvizitleriniz oluşturuldu. Üzerinde her birinizin ulaşım bilgileri yazıyor. O sokak sakinlerine verebileceğiniz bir kartınız olmuş oldu. Bir sıkıntı olursa, temizlikle ilgili bir sorun olursa bize ulaşabilirsiniz diye o kartlarınızı dağıtacaksınız. Dolayısıyla vatandaşlar sizi çok daha rahat bir şekilde tanımış olacak. Siz sokaklarda bizlerin adeta görünen bir yüzüsünüz. Sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutluyorum'' diye konuştu.

SALİH UZUN'DAN BAŞKAN TÜRKMEN'E TEŞEKKÜR

Temizlik İşleri Müdür Salih Uzun'da birim olarak başarılı işlere imza attıklarına değinip destek veren yaklaşımından ötürü Başkan Türkmen'e teşekkür etti. Salih Uzun, Başkan Türkmen'in her şeyleriyle tek tek ilgilendiğini vurgulayıp, ''Göreve başladığım günden itibaren, gelip, personele ne kadar maaş vereceğiz, personelin neleri eksik, neler yapılacak tek tek başkanımdan gelen talimatlar doğrultusunda çalışmaya başladık ve bugünkü hale ulaştık'' dedi.

Protokol konuşmaları sonrası Atık Dönüşüm Merkezi'nin açılış kurdelası kesildi. Başkan Türkmen ile AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, temizlik personellerine kartvizit kartlarını verdi. Merkezin protokol üyeleri tarafından gezilmesinden sonra temizlik işçilerine kandil simidi dağıtıldı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Sağlık

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir