Performansı iki katına katlayıp, vücudu toparlayın

Her insan belirli dönemlerini spor yaparak geçirir. Özellikle şehir hayatının getirmiş olduğu stres gibi durumlar, bir çok olumsuzluğu beraberinde getirecektir. Başta aşırı kilolar ve bu kilolara bağlı olarak karşınıza çıkabilecek kalp, tansiyon, kolestrol ve şeker gibi hastalıklar aşırı kiloların sonunda sizi bekliyor olacak.

Performansı iki katına katlayıp, vücudu toparlayın
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Her insan belirli dönemlerini spor yaparak geçirir. Özellikle şehir hayatının getirmiş olduğu stres gibi durumlar, bir çok olumsuzluğu beraberinde getirecektir. Başta aşırı kilolar ve bu kilolara bağlı olarak karşınıza çıkabilecek kalp, tansiyon, kolestrol ve şeker gibi hastalıklar aşırı kiloların sonunda sizi bekliyor olacak.

Bu gibi sorunlara yakalanmamak, var olan sorunlardan kısa süre içerisinde kurtulmak için yapmanız gereken en doğal yöntem spor olacaktır. Spor pek çok insan için oldukça önemli konuları oluşturmasının yanı sıra eşsiz güzellikleri de sunarak hem size hem sağlığınıza iyi gelecektir. Çoğu insan spora başlamadan önce aklında ki bir çok soruya yanıt bulmaya çalışır. Doğru ve bilinçli bir spor sizi hedeflere taşıyacakken, tam tersi yönünde yapılanlar ise faydadan çok zarar getirecektir. O halde yapılması gereken doğru spor, iyi beslenme ve hareketli bir yaşam olmalıdır. Özellikle yanlış yapılan spor faaliyetleri sonrasında kas erimeleri ve yorgunluklar sıklıkla görülmektedir. Bu yorgunluklar zamanla sizin şevkinizi kırmaya yönelik olacak ve kısa sürede başladığınız spor aktivitelerinden kısa sürede vazgeçmenizi sağlayacaktır. Spor sonrası toparlanma sürecini iyi değerlendirmek için vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenlere kolayca ulaşabilirsiniz. Optimum Bcaa ile spor sonrası toparlanmayı hedefleyebilirsiniz. İçerisinde lösin, izolösin ve valin içeren Optimum Bcaa, tek servisinde yer alan ve yüksek saflık taşıyan 5,4 gramlık Bcaa ile etkin bir toparlanma sürecini size sunacaktır. Optimum Bcaa'nın size sunacağı faydalar arasında hızlı toparlanma süreci, yüksek saflıkta lösin, izolösin ve valin değerleri ile hızlı emilim akla gelen ilk unsurlar olacaktır.

Vücudun ihtiyaç duyacağı bileşenleri ve maddeleri Bcaa ile karşılayabilmeniz mümkün. Amino asitlerin vücuda olan etkileri sayesinde hem hedeflerine daha hızlı ulaşacak hem de antrenman sonrası yorgunlukları gidereceksiniz. Bcaa'lar özellikle antrenmana yakın dönemlerde yani öncesi veya sonrasında kullanılır. Bu sayede hem daha hızlı emilim gösterir hem de sonrasında ciddi etkileriyle toparlanma sürecinizi artırır. Kaslarda ki etkinlikleri artıran bu ürünler, eğer uygun diyet programı ile kullanılmıyorsa vücutta ki insülin direncinin artışını sağlayacaktır.

BCAA FAYDALARI

Bcaa bileşenin vücut için birden fazla faydası vardır. Toparlanma sürecini artıran bu ürünler, aynı zaman da Pre-workout olarak kullanılır ve protein sentezini tetikler. Protein içeriği sayesinde ise kas kütlelerinin artışına sebep olur. Kas dayanıklıkları, performans artışı, kas yorgunluklarının gecikmesi, vücudun savunma mekanizmasını harekete geçirmesi, Glikojen depoları tükendiğinde enerji sağlaması, Kas ağrılarını en aza indirmesi gibi bir çok özelliği barındırır. Faydaları olduğu kadar bazı dönemlerde dez avantajlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Öncelikle Bcaa ürünlerini hamilelerin ve emzikli bayanların kullanması tavsiye edilmemektedir. Bu ürünler ne sağlıklı yaşama ne de alternatif programlara denk gelecektir. Ancak yapacağınız diyetle birlikte maksimum etkiyi elde edebilirsiniz. Protein tamamlayıcıların kullanılması halinde bol su içilmesi son derece önemlidir. Bu ürünleri kullanırken en dikkat edeceğiniz nokta bol su tüketimi olacaktır. Yine bu maddenin kullanımı böbrek fonksiyonlarını olumsuz etkileyebilir ve böbrek rahatsızlığı yaşayan hastalarda ciddi hasarlara neden olabilir. Bu gibi durumları göz önünde bulundurarak ve doktor tavsiyesi alarak kullanıma başlamanız faydanıza olacaktır.

SATIN AL

Bcaa ürünleri kapsül, toz ve tablet halde bulunabiliyor. Türkiye'de en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen Optimum Bcaa ve diğer Bcaa ürünlerine Fitbull aracılığı ile kolay ve hızlı yoldan ulaşabilirsiniz. Fitbull hem güncel ithalat garantisi, hem hazır stok ile karşınıza çıkacaktır. Buna ek olarak hızlı kargo seçenekleri birden fazla ödeme imkanı ile de bulabileceğiniz bu ürünler, fitbull güvencesiyle sizlere ulaşacaktır.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Sağlık

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir