Gürlü, ''İktidarın tek alternatifi milli ittifak''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girecek olan Milli İttifak'ın iktidarın tek alternatifi olduğunu söyledi.

Gürlü, ''İktidarın tek alternatifi milli ittifak''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, yaklaşan genel seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Sözlerine Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin Saadet Partisi çatısı altında seçimlere gireceğini hatırlatarak başlayan Gürlü, ''Bu ittifak gerek parti yönetimleri, gerek tabanlar nezdinde kabul gördü. Bu birliktelikle büyük bir sinerji oluştu. Oluşan bu hava, görüyoruz ki halkımız tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanıyor'' şeklinde konuştu.

İttifakla birlikte baraj problemlerinin kalmadığını ifade eden Muhammet Gürlü, ''Bu ittifakın doğurduğu sinerji ile hamd olsun baraj problemimiz kalmadı. Bu noktadan sonra halkımızdan edindiğimiz izlenim iktidarın tek alternatifinin Saadet Partisi olduğu yönündedir.

Çünkü bu aziz millet CHP'yi yüzde 25'ler civarında kilitlemiştir. MHP yüzde 20'leri bile görememektedir ve HDP açısından konuşulan şey barajı geçip geçemeyecekleridir. Keza meclis dışındaki diğer siyasi partiler açısından bakıldığında da iktidar alternatifi olabileceklerine dair bir emare gözükmemektedir.

Ayrıca AKP'den gidecek oyların istikameti de küçük istisnalar dışında Saadet Partisi olacaktır.

Bu gerekçelerle iktidarın tek alternatifinin Saadet Partisi olduğunu söylüyoruz'' diye konuştu.

Kavgadan Taraf Değiliz

Kavgadan taraf olmadıklarını da belirten Başkan Gürlü, ''Bizler kavgadan taraf değiliz. Sevgi dili hakim olsun istiyoruz. Siyasi çalışmalarımızı da herhangi bir parti ya da grubun karşıtlığı üzerinden yürütmüyoruz. Biz bu seçimlerde şu parti iktidardan gitsin, bu parti barajı aşamasın, şu kişi şu görevi üstlenemesin gibi bir kaygı ya da hedef gütmüyoruz.

Biz önümüzdeki genel seçimlerde milletimiz ve ülkemiz için en doğrusu, en hayırlısı, en güzeli ne ise o olsun istiyor ve bu hedeflere de ancak ve ancak Saadet Partisi çatısı altındaki Milli İttifak'la ulaşılabileceğini söylüyoruz'' dedi.

Saadet'in Seçim Vaadleri

Saadet Partisi'nin seçim vaadlerine de değinen Muhammet Gürlü, ''Elbette ki bütün vaadlerimizi burada tek tek ifade edecek değilim ama bazılarını dile getirmek istiyorum.

İktidara geldiğimizde asgari ücretten vergi alınmayacak, evi olmayan en alt gelir düzeyindeki aileler için her yıl 100 bin sosyal konut yapılacak, atanamayan öğretmenlerimizin sorunları çözülecek, işçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam yapılacak, emeklilik yaşla değil hizmet yılıyla olacak, yüzde 10 barajı kaldırılacak, devletin verimli olmayan birimleri daraltılacak kaynak israfı ortadan kaldırılacak, kentsel dönüşüm adı altında şehirlere yöneltilen rantçı ve yağmacı saldırılar son bulacak, çiftçinin pazar sorunu çözülecek ürün borsaları kurulacak. Yeniden Havuz Sistemi'ne geçilecek'' şeklinde konuştu.

Bize Kaynak Soramazlar

Kamuoyuna yansıyan kaynak tartışmalarına da atıfta bulunan Gürlü, ''Hepimiz takip ediyoruz. Siyasetin gündeminde vaadler ve kaynaklarının ne olduğu tartışmaları da var. Başka partilerin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ancak kimse bize vaadlerimizi gerçekleştirmek için kaynağı nereden bulacağımız yönünde bir soru ile gelemez.

Çünkü biz 54. Erbakan Hükümeti'nde 6 aylık bir süreçte 30 milyar dolar ek kaynak bulduk. Üstüne 1 kuruş ek vergi koymamış olmamıza rağmen halkımız bize 5 milyar dolar daha fazla vergi verdi.

Biz daha önce yaptık yine yaparız diyoruz. Yapacaklarımızı da bir lütuf olarak görmüyoruz. Milletimizin hakkının teslim edilmesi olarak değerlendiriyoruz'' diye konuştu.

Muhammet Gürlü değerlendirmelerini merhum Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anarak sonlandırdı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2015

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir