CHP Üsküdar seçim çalışmalarına devam ediyor

CHP Üsküdar İlçe Örgütü 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere Üsküdar'ın 17 mahallesinde temsilcilik açılışlarıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

CHP Üsküdar seçim çalışmalarına devam ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar İlçe Örgütü 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere yoğun bir çalışma ve arka arkaya açtığı mahalle temsilcilikleriyle hazırlanıyor.

CHP Üsküdar İlçe Örgütü 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere Üsküdar'ın 17 mahallesinde açmış olduğu mahalle temsilciliği açılışlarıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Parti'nin genel seçimler öncesinde milletvekili adaylarını belirlemek için örgüt iradesine başvurmuş ve örgütün iradesi ile ön seçimlerde belirlenen milletvekili adaylarıyla parti içinde ciddi kabul görerek parti örgütlerinde ciddi hareketlilik sağlamıştı. Parti içinde ve dışında oluşan bu sinerji, yapılan çalışmalar üzerinde de etkisini göstererek CHP tabanında bir gözle görülür bir hareketlilik ve ivme kazandı.

CHP Üsküdar İlçe Örgütü de bu sinerji ve ivmeden nasibini alarak Üsküdar'ın 17 mahallesinde arka arkaya temsilcilikler açtı ve açmaya devam ediyor.

CHP Üsküdar İlçe Örgütü de bu sinerji ve ivmeden nasibini alarak Üsküdar'ın 17 mahallesinde arka arkaya temsilcilikler açtı ve açmaya devam ediyor.

CHP'NİN ÜSKÜDAR'DAKİ TEMSİLCİLİK SAYISI 17 OLDU

CHP Üsküdar İlçe örgütü bugüne kadar sırasıyla Bahçelievler, İcadiye, Küplüce, Selimiye-Salacak, Ünalan, Yavuztürk, Küçüksu, Mehmet Akif Ersoy-Güzeltepe, Aziz Mahmut Hüdai, Barbaros, Selami Ali, Çengelköy, Ferah, Valide Atik, Murat Reis, Beylerbeyi, Bulgurlu-Cumhuriyet, Kuzguncuk ve son olarak Kuleli Mahallesinde açılan temsilcilik ile Üsküdar'daki temsilcilik sayısını 17'ye çıkarttı.

Üsküdar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen mahalle temsilciliği açılış programlarına İstanbul Milletvekilleri ve milletvekili adayları da yoğun ilgi gösteriyor.

CHP Üsküdar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen mahalle temsilciliği açılış programlarına İstanbul Milletvekilleri ve milletvekili adayları da yoğun ilgi gösteriyor. Temsilcilik açılışlarına başta CHP grup başkan vekili Akif Hamza Çebi ve Gürsel Tekin olmak üzere Şafak Pavey, Mahmut Tanal, İhsan Özkes, İrfan Karacan, Nurettin Sarıbal ve İlkay Orhan gibi çok sayıda milletvekili adayı katılım sağlıyor.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan partisinin Valide Atik mahalle temsilciliği açılışında yaptığı konuşmasında parti projelerinden kısaca bahsetti.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan partisinin Valide Atik mahalle temsilciliği açılışında yaptığı konuşmasında parti projelerinden kısaca bahsetti.

Altan, ''Aslında bu mücadele haklıyla haksızın mücadelesi, aslında bu mücadele varolmayı başarmaya çalışanla baskıyı uygulamaya çalışan arasındaki mücadele... Değerli arkadaşlar değerli yoldaşlar; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran bir parti... Cumhuriyet Halk Partisi, ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen diyenlerin partisi...

ALTAN, ''8 HAZİRAN'DA PARTİMİZ İKTİDAR OLACAK''

Şimdi 2015 yılında ortaya koyduğumuz projelerle tamı tamına 30 milyon insana dokunabileceğimiz projelerle geliyoruz. İnşallah sizlerinde katkısıyla, sizlerinde yüreklerinizi ortaya koymanızla 8 Haziran'da genel başkanımızı başbakan Cumhuriyet Halk Partisi'ni de iktidar yapacağız. Bize projelerimizin kaynağını soranlara, kaynak nerede diyenlere günlük 40 bin lira elektrik faturası ödeyenlere söyleyeceksiniz. Onu kestiğinizde aylık 1 milyon küsür lira ediyor. Yani 1 milyon, siz bin liradan bin 200 kişiyi doyurmuş olacaksınız.'' dedi.

PM üyesi ve İstanbul 1. bölge milletvekili adayı İhsan Özkes de Valide Atik mahallesi temsilciliğinin açılışına katılanlar arasındaydı. Özkes, ''Anadolu'da bir söz vardır; 'düğün de insanla, ölüm de insanla' ama şu bir gerçek ki seçimler de insanla...'' diyerek katılımdan ve vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı.

ÖZKES, ''BÜLENT ARINÇ İTİRAF EDİYOR''

İhsan Özkes, iktidarı eleştiren konuşmasında eşitsizliğe, paylaşım olmamasına vurgu yaparak, ''Bu ülkenin gelirlerinin yüzde 54'ünü yüzde 1'lik kesim yiyor. Bir ülkenin yüzde 54'lük gelirinin yüzde 1'inde toplandığı bir ülkede huzur olur mu? Rahatlık olur mu? Güven olur mu? İnsanlara biraz rahatlık vereceğiz, rahat bir nefes vereceğiz. İnsanlar rahat olacaklar, kul köle olmayacaklar. Onlarında ceplerinde paraları olacak dediğimizde 'nereden bulacaksınız? diyorlar'. Gerçekten Bülent Arınç itiraf ediyor. Ben bütçe komisyonunda bizzat Bülent Arınç'la tartışırken arkadaşlarla konuşurken kendisi dedi ki; 'Evet saray'da israf var' dedi. Daha geçen günlerde 'Eğer biz israf etmeseydik bu kadar vergi toplamaya gerek kalmazdı' dedi. Sadece ve sadece Bülent Arınç'ın bu itirafı bile bu memleketin iyi yönetilemediğini, insanlarımızın soyulduğunu, insanlarımızın horlandığını ortaya koyuyor''.

İhsan Özkes, ''Kemal Kılıçdaroğlu beyefendi bu ülkenin reçetesidir''

ÖZKES, ''KEMAL KILIÇDAROĞLU BEYEFENDİ BU ÜLKENİN REÇETESİDİR''

Özkes konuşmasının devamında ''5 yıldır parti meclisi üyesi olan kendisiyle çalışmaktan onur ve gurur duyduğum saygı değer genel başkanımız 'Kemal Kılıçdaroğlu beyefendi bu ülkenin reçetesidir'. Hiç bir beklentisi yok! Çok mütevazi bir hayat tarzı var 'biz zenginleşmeyeceğiz, halkı zenginleştireceğiz' diyor. Onun için 8 Haziran'da istiyoruz ki kardeşlik kazansın, dostluk kazansın ve insanlık kazansın'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

CHP Üsküdar seçim çalışmalarına devam ediyor

Temsilcilik açılışlarına katılan Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları temsilciliklerde seçim bildirgeleri ve parti politikalarının bulunduğu broşürleri mahalle sakinleriyle ve çevrede bulunan esnaflarla paylaşarak partileri için oy ve destek istiyorlar.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2015

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir