Kemal Akar Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı

İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Akar, 2015 Genel seçimlerinde AK Parti'den İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kemal Akar Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İMES Sanayi Sitesi Başkanı olan Kemal Akar, sanayici kimliğinin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı, AK Parti İstanbul Demokrasi ve Hakem Heyeti Başkanı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyelikleri gibi aktif görevleride yürütüyordu.

İMES Sanayi Sitesi'ndeki başarısını ve vizyonunu, İSO seçimlerinde de gösteren ve Kızılay'daki görevi esnasında önemli işlere imza atan Akar'ın gerek AK Parti çevresinde gerekse diğer kesimlerde saygıyla anılan bir isim. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde de adaylık şansı yüksek olan Akar, bu dönemde AK Parti'den aday olmayı tercih etti.

Aslen Kastamonulu olan Akar İstanbul doğumlu ve genel seçimlerde İstanbul'dan aday gösterilmesi bekleniyor. AK Parti teşkilatlarının içinden gelen Akar diğer aday adayları arasında dikkat çeken isim ve adaylığı kesin olacak güçlü isimlerden biri olarak gösteriliyor.

AKAR, ''HALKA HİZMET, HAK'KA HİZMETTİR''

Kemal Akar, sosyal medyayıda aktif olarak kullanması ile biliniyor. Akar bu bağlamda ilk olarak twitter üzerindeki hesabından yaptığı açıklamada, ''Kuruluşundan bugüne, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, Mali İşler, Halkla İlişkiler ve Ekonomi İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılıkları ve son olarakda Hakem ve Demoktasi Heyeti Başkanı olarak hizmet ettiğim AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki görevim 5. olağan kongremiz ile tamamlanmış bulunmaktadır.

Bu davaya uzun yollar hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, 'Halka hizmet, Hak'ka hizmettir' inancıyla, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğumu teşkilatımız, Genel Merkezimiz ve Dostlarımın takdirlerine arz eder, dualarınızı beklerim'' diyerek ifade etti.

KEMAL AKAR KİMDİR?

1954 yılında İstanbul'da doğan Kemal Akar, aslen Kastamonu, İneboluludur. İş hayatına atıldığı 1977 yılından beri sanayicilikle uğraşan Akar, Kalite-Akar Çelik A.Ş. ve Fabrik Yapı İnşaat Akaryakıt Sanayi Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

İş dünyasında sanayici kimliği ile bilinen Kemal Akar, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevleri ile sanayi dünyasında yakından tanınmaktadır.

Uzun yıllar Boks Federasyonu As Başkanlığı yapan Akar, halen de Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü As Başkanlığı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Sosyal sorumluluk bilinci ile Akşemsettin Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, Müsiad Üyeliği, Kandilli Kulübü Üyeliği ve İstanbul Dostları Kulübü Kurucu Başkanlığı ile sosyal hayatta aktif rol almaktadır.

14 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulundan itibaren Kızılay Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Kemal Akar, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2015

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir