Boğazın İncileri'nden Beykoz Ofd'ye Anlamlı Armağan

TVF Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor, galibiyet serisine ara vermeden devam ediyor.

Boğazın İncileri'nden Beykoz Ofd'ye Anlamlı Armağan
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Samsun Gazi Lisesi?ni kendi evinde 3-0 mağlup eden yeşil-mavili ekip galibiyete kolay ulaşırken, maç sonunda ise alınan bu galibiyeti kendilerini izlemeye gelen Beykoz Omurilik Felçlileri Derneği?ne armağan ederek, anlamlı bir jeste imza attı.

Ligde elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken Beykoz Belediyespor,  Recep Şahin Köktürk Spor Salonu?nda konuk ettiği Samsun Gazi Lisesi'ni 25-9 / 25-22 / 25-8'lik setlerle mağlup ederek başarısına bir yenisini daha ekledi.

Maç boyunca setlere hakim olan Yeşil-Mavili ekip, mağlubiyete ulaşmakta zorlanmadı.

Beykoz Belediyespor tribünlerle yaşanan ortak sevincin ardından elde ettiği başarıyı, salonda kendilerine destek veren Omurilik Felçlileri Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve Tekerlekli Sandalye Tenis'teki Milli Sporcusu Ebru Bulgurcu'nun nezdinde tüm omurilik felçlilerine armağan etti.

Yeşil-Mavili ekip bu sonucun ardından 6.müsabakasından 5.galibiyetle ayrılmış oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir