Nimetullah Topu'dan Ataşehir'e cami sözü

Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Küçükbakkalköy esnafları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Nimetullah Topu'dan Ataşehir'e cami sözü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Küçükbakkalköy esnafları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, belediye meclis üyesi aday adaylarının yanı sıra Ataşehir'de yaşayan birçok esnaf ve kanaat önderleri de katıldı.

 Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu

KÜÇÜKBAKKALKÖY'E CAMİİ

Katılımcıların konuşmaları dinleyerek notlar alan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir'in ve Küçükbakkalköy'ün sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, ''Küçükbakkalköy'de cami sıkıntımız var. Halkımızdan, esnaflarımızdan bu yönde çok talep alıyoruz. İnşaallah 30 Mart sonrasında Ataşehir'imize yakışır bir camiiyi bu mahallemize kazandıracağız.'' dedi.

2 METRO HATTI VE BAĞLANTI YOLLARI

Ataşehir'de imar ve mülkiyet sorunlarını da Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi hükümetle birlikte çözeceklerini ifade eden AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir Sebze Meyve Hali'nin Tuzla'ya taşıyacağı müjdesini verdi. İstanbul Büyükehir Belediyesi'nin Tuzla'ya dünyanın en modern Sebze Meyve Halini inşa edeceğini belirten Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, ''30 Mart sonrasında Ataşehirli kardeşlerimizden aldığımız yetkiyle ilçe olarak kaybettiğimiz 5 yılı telafi etmek için hızla çalışmalarımıza başlayacağız. Sebze Meyve Halini kaldırıp oraya halkımızın kullanımına sunacağız. Ataşehir'in ulaşımını rahatlatacak Bağlantı yollarını yapacağız. Ayrıca Bostancı - İçerenköy - Kayışdağı ve Yenisahra - Barbaros - Finanskent - Ümraniye hattı olmak üzere 2 ayrı Metro hattını Ataşehir'e kazandıracağız.'' dedi.

'GÜMRÜK ALANINA YERİNE PARK'

Ataşehir için planlanan bütün projelerin renginin Yeşil olduğunu belirten Topu, ''Ataşehir bizimle birlikte daha yeşil bir ilçe olacak. Mevcut Gümrük alanını kaldırıp burayı Anadolu yakasının en büyük yeşil alanlarından biri haline getireceğiz. Parklar, eğlence alanları, yeni yeşil alanlar ve donatı alanları ile Ataşehir'i daha yaşanabilir bir hale getireceğiz'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir