Ümraniye Belediyesi Su Ürünleri Satış Yerlerini Denetledi

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Tarım İlçe Müdürlüğü ile müşterek olarak gerçekleştirdiği program kapsamında, Ümraniye genelinde faaliyet gösteren su ürünleri satış yerlerini titiz bir çalışmayla denetledi.

Ümraniye Belediyesi Su Ürünleri Satış Yerlerini Denetledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kış aylarında çokça tüketilen ürünlerden biri olan balık etinin, temiz bir ortamda soğuk zincir bozulmadan muhafaza edilmesi, taze olarak satılması, bayat ürünlerinin satışının önlenmesi amacıyla denetimlerini hassasiyetle yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda denetimi yapılan (22) adet işyerinde; işyeri açma ve çalıştırma ruhsat şartlarından olan uygun havalandırmanın olup olmadığına, ürün satışında soğuk hava dolabının bulunup bulunmadığı, ürünün temizlenmesi ile ilgili bölümün ayrı olup olmadığına ve genel temizlik durumu gibi konularda denetimler yapıldı. Bu yapılan denetimlerin yanı sıra çalışan personelin sağlık karnelerini, ürün üzerinde bulunan etiketleri ve ürün faturalarını da kontrol ederek, şartları uygun olmayan işletmeleri en kısa zamanda şartları yerine getirmesi için işyerleri ekipler tarafından uyarıldı. Bu uyarılar neticesinde 3 iş yerine ihtar ve 1 işyerine idari yaptırım uygulandı.

Başkan Hasan Can, "Vatandaşlarımızın Sağlığı Bizim İçin Herşeyden Önemlidir"

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yaptıkları denetimlerle halkın sağlığıyla oynayanlara göz açtırmadıklarını söyledi. Zabıta ekipleri tarafından su ürünleri satış yerlerinin sürekli kontrollerden geçtiğini belirten Başkan Hasan Can, "Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir" dedi. Denetimlerin büyük bir titizlikle yapıldığını hatırlatan Başkan Can, "Ümraniyelilerin sağlığı ve huzuru için denetimler periyodik olarak devam edecek. Halkımız da haksız kazanca sebebiyet verilen durumlarda, eksik gramaj ya da hijyen şartlarına uymayan işyerleri tespitlerinde hassasiyet gösterip, şikayette bulunarak bizimle irtibata geçsinler" dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir