İSMEK ve Halk Eğitim'e Öğretmenler Günü Yemeği

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki İSMEK şubeleri ve Halk Eğitim Merkezi yönetici ve usta öğreticilerini bir araya getirdi.

İSMEK ve Halk Eğitim'e Öğretmenler Günü Yemeği
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

24 Kasım münasebetiyle İSMEK ve Halk Eğitim Merkezi ailesini bir araya getirmek fikir, öneri ve taleplerini almak üzere İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, İSMEK Bölge Sorumlusu Zeynep Kalyoncu, Beykoz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Beycan Kal, ilçedeki İSMEK merkezleri ile Halk Eğitim Merkezi?nin yönetici  ve usta öğreticileri katıldı.

Kaymakam Erdoğan: "Beykoz'da Cam Yeniden Canlanıyor"

Konuşmasında İSMEK ve Halk Eğitim Merkezi'nin hayat boyu eğitim alanında önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan :"Yetişkin eğitimi çok önemli ve bir o kadarda zahmetli. Her birinizi eğitime verdiğiniz emek ve başarılı çalışmalarınız dolayısıyla kutluyorum. Beykoz bundan sonra eğitim, spor ve turizmde ön plana çıkacak. Beykoz'da camı yeninden canlandırmak üzere Cam Köy Projesini hayata geçiriyoruz. Polonezköy ve Anadolukavağı?nda el sanatları köyü kuracağız. Buralara turist akışı sağlamak için görüşmelerimiz sürüyor. Camı bilen ve tanıyan nitelikli kişilere ihtiyacımız var. Cam Köy projesi için desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Sürdürülebilir, akılcı ve ekonomik değeri olan projeleri kaymakamlık olarak her zaman desteklediklerini belirten Kaymakam Süleyman Erdoğan topluma rehberlik etmek üzere aile ve bireye yönelik eğitim hizmetleri vereceklerini de söyledi.

Başkan Çelikbilek: "İSMEK Bir Eğitim Ordusu"

Başarılı çalışmaları dolayısıyla İSMEK ve Halk Eğitim Merkezi ailesini kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise: "Hepiniz belli bir seviyeye gelen insanlara eğitim vermeye çalışıyorsunuz. Bu büyük bir fedakarlık gerektiren bir iştir. İSMEK bir eğitim ordusu. Dünya'nın her yerinden İSMEK'in yaptıkları konuşuluyor. 96 yılından bu yana 1 milyonu aşkın insana eğitim verilmiş bu bir rekordur. Bu yıl 230 bin kişi bu kurslardan yararlanacak. "Beşikten mezara kadar ilim öğrenin" diyen bir anlayışa mensubuz. Biz de bunun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. 23 branşta 29 bin 100 kişiye kurs verdik. Gezici Sağlık Otobüsü, Psikolojik Danışma Merkezi, Bilgili Hanım Kurs'larıyla sağlık ve eğitim hizmetlerimizi perçinliyoruz. Tokatköy Ruh Sağlığı Merkezi'nde ruhsal hastalığı olan kimseler toplum içinde tedavi edilecek. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle sizleri kutluyor, başarılarınızın devamın diliyorum" şeklinde konuştu.

Programda İSMEK ve Halk Eğitim Yöneticileri tarafından eğitime verdiği destek dolayısıyla Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Eşi Ayşe Çelikbilek'e çiçek ve hediye takdim edildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Beycan Kal ise yürüttükleri yaygın eğitim faaliyetiyle yetişkin eğitimi alanından önemli bir hizmet verdiklerini belirterek, Yenimahalle Kurs Merkezi'ni kiralayan Başkan Çelikbilek'e teşekkür etti ve okuma-yazma kurslarına destek istedi.

İSMEK Bölge Sorumlusu Zeynep Kalyoncu da konuşmasında kurs merkezlerine ve eğitime verdiği destek dolayısıyla Başkan Çelikbilek'e teşekkür etti.

Toplantıda söz alan İSMEK ve Halk Eğitim Merkezi öğreticileri de ilçedeki hizmetlerle ilgili öneri ve taleplerini dile getirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir