Başkan Çelikbilek: "Söz Verdiğimiz Gibi İmar Sorununu Çözdük"

Belediye başkan aday adaylarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya gelen ve ilçenin geleceğini şekillendirecek çalışmalar hakkında bilgi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçenin en büyük sorunu olan imar sorununda son aşamaya gelindiğini ve tapu çalışmalarının başladığını söyledi.

Başkan Çelikbilek:
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda,  belediye başkanı aday adayları biraraya gelerek birlik mesajı verdiler.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, çalışmalar ve devam eden projeler hakkında aday adaylarına bilgilendirme yaptı.

Konuşmasında ilçenin en önemli sorunu olan imar sorununu azim ve kararlılık göstererek çözdüklerini söyleyen ve muhalefetin tavrına karşı vatandaşları uyaran Başkan Çelikbilek: "Beykoz tarihinde ilki gerçekleştiriyoruz. Beykoz'un en önemli sorununu çözdük, şimdi tapularını vermeye başlıyoruz. Muhalefet partisi her zaman olduğu gibi, İBB arazilerinin satış işlemleri konusunda vatandaşların kafasını karıştırma yoluna gidiyor. Hamdolsun biz 2-B sorununu çözeceğimize söz verdik, çözdük. Milli emlak arazileriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 20 bine yakın 2-B parselininin devirlerini yapacağız. Bu işlemlerden oluşan kaynak tamamen Beykoz'un gelişimi ve projeleri için kullanılacak. Beykoz, 5 yıl içerisinde hem mülkiyet sorunu sona ermiş, hem de devam eden projelerimizin tamamlanmasıyla yaşam kalitesi artmış bir ilçe haline gelecek." dedi.

Toplantıya katılan aday adayları tek tek söz alarak ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları ve vatandaşların taleplerini dile getirdi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, toplantıya katılan tüm aday adaylarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Seçim süreci boyunca tüm çalışmaların parti programına ve kültürüne uygun olarak devam ettiğini ve aday adaylarının da buna dikkat ettiklerini belirten AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer: "30 Mart akşamına kadar dur durak bilmeden çalışacağız. Beykoz'a yapılan hizmetleri anlatacağız. Vatandaşlarımızın en önemli sorunlarının başında yer alan mülkiyet ve tapu sorununu hamdolsun çözdük. Proje alanıyla vatandaşlarımızın alım gücüne göre satışı yapılacak. Tüm aday adaylarımız bizim için kıymetlidir. Saha çalışmalarında partimizin genel prensiplerine uymalarını rica ediyorum. Beykoz'un AK Parti'ye ihtiyacı var. Beykoz?un geleceği için AK Parti seçimlerde fark atacaktır. Vatandaşlarımız hem belediye başkanımızın hem de bizim çalışmalarımıza şahit. Onların sorunlarını çözmek için ne kadar gayret gösterdiğimizi biliyor, gözlemliyorlar" şeklinde konuştu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir