Ümraniye "Mehmet Akif İlkokulu Çocuk Oyun Parkı" Hizmete Açıldı

Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 51 okulda çocuklar için oluşturduğu, Mehmet Akif İlkokulu'nda bulunan Çocuk Oyun Parkı düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Ümraniye
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 51 okulda çocuklar için oluşturduğu, Mehmet Akif İlkokulu'nda bulunan Çocuk Oyun Parkı düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Törende Ümraniye Belediyesi, ağız ve diş sağlığını kazandırmak adına öğrencilere ağız-diş sağlığı seti de hediye etti.

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılında da Ümraniye'de bulunan okullara desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan, Mehmet Akif İlkokulu'nda bulunan Çocuk Oyun Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Mehmet Akif İlkokulu Müdürü Ömer Yıldırım, Ak Parti Mahalle Başkanı Erkan Atan, Muhtarlar, öğretmen, öğrenciler ve velileri katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Okulu Müdürü Ömer Yıldırım, Hizmetlerinden dolayı başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Saadettin Gül, "Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can, Eğitime Her Zaman Destek Veriyor"

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye İlçe Milli eğitim Müdürü Sadettin Gül, "Okullarımız yeni yüzleri ile hizmet vermeye başladı. Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can, eğitime her zaman destek veriyor. Ümraniye'mizde bulunan 51'ye yakın okulda çocuk oyun parkının yapımını gerçekleştirdi. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederek, oyun parkının öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Başkan Hasan Can, "Ümraniye'mizdeki Tüm Anasınıfı Ve İlkokullarda Toplam 20 Bin Adet Ağız Ve Diş Bakım Setini Dağıtıyoruz"

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı. Ümraniye'mizde yeni 2013 yılında 51'e yakın okulumuzda oyun gurupları kurduk. Çocuklarımız eğlensinler diye yapımını gerçekleştirdiğimiz oyun parkları hayırlı olsun. Eğitim alanında hükümetimiz Cumhuriyet tarihinde yapılan kadar okulu son 11 yılda yaptı. Bizlerde sizlerin daha iyi imkânlarda eğitim almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Niye mi yapıyoruz, sizler daha iyi şartlarda eğitim alın diye. Bizim zamanımızda bu imkânlar yoktu. Biz sizlere bu imkânları sağlıyoruz sizlerde, sizden sonra gelecek nesillere daha iyi ve gelişmiş bir ülke bırakacaksınız. 22-27 Kasım ağız ve diş sağlığı haftası olduğunu dile getiren Başkan Hasan Can, Ümraniye'mizdeki tüm anasınıfı ve ilkokullarda toplam 20 bin adet ağız ve diş bakım setinin dağıtılacağını söyledi. 2013'te hizmete hazırladığımız 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan, Mehmet Akif İlkokulumuz da bulunan Çocuk Oyun Parkını, çocuklarımız eğlensinler diye yapımını gerçekleştirdik ve hizmete açıyoruz hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Kurdele kesimi gerçekleştirilerek, oyun parkı öğrencilerin hizmetine açıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir