Kent Konseyi'nden Gelecek İçin Projeler

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 76. Maddesi uyarınca kent vizyonu ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürüten Beykoz Kent Konseyi, ikinci genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurulda Kent Kimliğini Geliştirme Çalışma Grubu tarafından hazırlanan projeler görüşülerek oylamaya sunuldu.

Kent Konseyi'nden Gelecek İçin Projeler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen Beykoz Kent Konseyi genel kurul toplantısına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Nevin Çalışkan ve konseyin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan genel kurulun açılış konuşması ve yönetimi Kent Konseyi Başkanı Nevin Çalışkan tarafından yapıldı.

Beykoz Kent  Konseyi olarak Beykoz Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla demokrasi kültürünün, uzlaşma ve hoşgörü anlayışının, sosyal hayatta insan ilişkilerinin, özgürlük ve insan haklarının geliştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Nevin Çalışkan, belirli kesimlere değil, herkese ve her kesime açık çalıştıklarını vurguladı ve ilçenin en büyük toplumsal örgütü olmak istediklerini söyledi.

Nevin Çalışkan'ın konuşmasının ardından Kent Kimliğini Geliştirme Çalışma Grubu tarafından ilçeye marka değer kazandırmak hedefiyle hazırlanan, Beykoz Organik Pazar Projesi, Kent Ekranı Projesi, Mavi-Yeşil Yol Projesi, Anadoluhisarı Kalesi Restorasyon Projesi ve 3. Köprü Seyir Terası Projesi?yle ilgili sunumlar yapıldı.

Kent Konseyi'nin çalışmalarına destek vermeye her zaman hazır olduğunu belirten ve sunumu yapılan projeleri ilgi ve dikkatle dinleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 3. Köprü seyir terası projesini özellikle dikkate değer bulduğunu ve ilçeye kazandırılabileceğini belirtti.

3. Boğaz Köprü inşasının her aşamasının takibi, fotoğraf ve kamera kaydıyla belgelenmesini içeren proje, röportaj ve toplantıların yapılabileceği, basın bürosunun bulunduğu ve ziyaretçilerin yeme, içme gibi temel ihtiyaçlarını giderebileceği köprüye hakim bir noktada tesis kurulmasını kapsıyor.

Proje ilçenin turist sayısını ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla gelecekte nostaljik arşiv ve müze oluşturulmasını da öngörüyor.

Beykoz Kent Konseyi Genel Kurulu?nda görüşülen ve oylanan projeler, ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere belediye meclisine sunulacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir