Boğaz'ın İncileri Hedefe Kilitlendi

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi'nde mücadele eden Beykoz Belediyespor başarısına bir yenisini daha ekledi.

Boğaz'ın İncileri Hedefe Kilitlendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi'nde mücadele eden Beykoz Belediyespor başarısına bir yenisini daha ekledi. Kocaeli Üniversitesi ve Ordu Tenis İhtisas Takımlarını deplasmanda mağlup eden takımımız, hafta sonunda gerçekleşen müsabakada Çorum Hitit Üniversitesi'ni 3-0 yendi.

Beykoz ilçesine voleybol heyecanını uzun yılların ardından yeniden yaşatan yeşil-mavili ekibin Teknik Sorumlusu Bektaş Durmaz, başarıya emin adımlarla ilerlediklerini belirterek:  "Genç bir takımız, lige ilk kez giren takımların hedefi olan bu sezon ligde kalayım düşmeyeyim yeter gibi klasik bir hedef taşımıyoruz. Hedefimiz grupta ilk iki içerisinde kalarak play-oflara kalmak. Bugüne kadar ilçeye yaraşır bir mücadele sergiledik. Bilindiği üzere şu ana kadar oynadığımız 5 maçtan 4'ünde galip geldik. Ben tüm sporcularıma güveniyorum. Evet genç bir takımız, tecrübemiz az ama son düdük çalana kadar savaşan ve yorulmayan bir takımız. Şuna inanıyorum bu takım yeterli desteği arkasında görürse bu ligin tozunu attırır." dedi.

Beykozlular'dan takıma sahip çıkmalarını isteyen Bektaş Durmaz, her zaman sportif faaliyetlere destek olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ve Voleybol Şube Sorumlusu Yaşar Kesici'ye teşekkür etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir