Başkan Hasan Can, Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okul müdürleriyle yemekli programda bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Hasan Can, öğretmenliğin zor ancak kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Başkan Hasan Can, Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ümraniye'deki okul müdürlerine bir yemek verdi. Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve okul müdürleri katıldı.

Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Türkiye'de eğitim kalitesinin geldiği noktaya vurgu yaptı. Eğitim kalitesini yükseltmek için bütün öğretmen arkadaşların ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Gül, Genç öğretmenlere tavsiyelerde bulundu. Eğitim camiasından gelen bir belediye başkanıyla çalışmaktan mutlu olduklarını belirten Gül, kendilerine her koşulda destek veren ve eğitim için tüm imkânlarını seferber eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can?a teşekkür etti.

BAŞKAN HASAN CAN: "ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR"

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğretmenlik mesleğinin zor olduğu kadar kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Öğretmenliğin geleceği inşa eden birer toplum mimarı olduğunu ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak göreve geldikleri 2004 yılından bu yana bütün kamu kurumlarına olduğu gibi eğitim kalitesinin artması için gerek okul yapım gerekse okulların bakım ve onarımı için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Ümraniye'de eğitim alanında yaptığı faaliyetlere değinen Başkan Hasan Can, mevcut hükümetin eğitim alanında cumhuriyet tarihinde benzeri olmayan başarı grafiği sergilediğini ifade etti. Başkan Hasan Can konuşmasının sonunda şunları söyledi; "Kutsal bir mesleğin mensuplarısınız. Rabbim sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar eğitim camiasına hizmet etmenizi nasip etsin. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."

İlçe Kaymakamı Mustafa Çek yaptığı konuşmada; "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" diyen Hazreti Ali örneğini vererek, öğretmenlerin çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitirken hem bilgi aktarımı hem de milli ve manevi değerleri benimsetme amaçlı davranmalarını, geleceğin bakanları, başbakanlarının da şimdiki öğretmenlerin öğrencisi olduklarına değindi. Bu güzel geceyi tertipledikleri için, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can?a teşekkür Çek; Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Program sonunda Ümraniye Belediyesi tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir