Kadıköy'de Maviye Boyanan Bisiklet Yoluna Renkli Açılış

7.5 Km'lik bisiklet parkuruyla İstanbul'un en uzun bisiklet yoluna sahip olan Kadıköy'de, bisikletçilerin güvenli sürüşleri için özel olarak Kadıköy Belediyesi tarafından maviye boyanan bisiklet yolu açıldı.

Kadıköy'de Maviye Boyanan Bisiklet Yoluna Renkli Açılış
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Mavi renk ile renklenen Yoğurtcu Parkı-Fenerbahçe bisiklet yolu, çeşitli bisiklet guruplarının katıldığı renkli bir etkinlik ile açıldı. CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Tanyol, Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk ile Süslü Kadınlar ve Bisiklet Yoluna Sahip Çık adlı bisiklet gruplarının katıldığı açılış da renkli görüntüler vardı. Açılış öncesi mavi bisiklet yolunun bir bölümü gruplar tarafından boyanırken, takım elbiseleriyle etkinliğe gelen başka bir bisiklet grubu da tango gösterisi yaptılar. Verilen başlama komutundan sonra mavi yolu kullanan bisikletçiler Kalamış'a kadar tur attılar. Bisikletçiler, mavi bisiklet yolunun hem kendileri hem de diğer sürücülere güvenli kullanım imkanı verdiğini söylediler. Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Tanyol da, Kadıköy Belediyesi olarak bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, bisiklet kullanımı teşvik etmek için 7,5 km.bisiklet yolu yapıldığını, bunun devam edeceğini de kaydetti.

Kadıköy Belediyesi ve Filli Boya'nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında İstanbul'un en uzun bisiklet parkurlarından biri olan Yoğurtçu Parkı ? Fenerbahçe bisiklet yolu hem yeni renklerine hem de daha güvenli sürüş özelliğine kavuşmuş oldu.

Sosyal medyada #BisikletHayataRenkKatar taslağıyle bisiklet kullanmanın önemine vurgu yapılan mavi bisiklet yolları, Kadıköy de başka güzergahlarda da devam edecek.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir