Başkan Öz, Kartal'lı Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Kartallılar aşure gününde buluştu...

Başkan Öz, Kartal'lı Vatandaşlara Aşure Dağıttı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kartal Belediyesi ve Kartal Cemevi işbirliğiyle düzenlenen aşure gününde Kartallı vatandaşlar biraraya geldi. Kartal Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure gününde vatandaşlara aşure ikram edildi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıtarak vatandaşların Muharrem yasını paylaştığını ifade etti.Aşure dağıtıma Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanısıra Kartal CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Kartal Cemevi dedeleri, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza İkisivri, Fügen Mavi, Gülseren Böyüktaş, Ali Apaydın, birim müdürleri ve Kartal'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, aşure dağıtımı öncesinde yaptığı konuşmada, "Bu yıl Kartal Meydanı'nda  ikincisini gerçekleştirdiğimiz aşure günümüze katılan, yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. İki yıldır bunu geleneksel hale getirdik. İmam Hüseyin'in yasını, orucunu, duruşunu Kartal Meydanı'nda her inançtan, her ırktan, hangi görüşten olursa olsun ayrım gözetmeksizin yaşatıyoruz. İmam Hüseyin'in acısı, insanlık acısı. Onun için bugün Kartal Meydanı'nda çokluk içinde birlik olmaya gayret ediyoruz. Başta bu etkinliğimize katkı sunan Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'e, çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Lokmamız afiyet olsun" dedi.

Kartal halkının yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımında konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Sayın Cemevi başkanımızın da söylediği gibi bu işin felsefesi çokluk içinde birlik. Aşure dostluğu, kardeşliği hatırlatan, hoşgörünün, sevginin simgesi. Bende bugün bu etkinliğe katılan lokmamızı paylaşan halkımıza teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum" dedi. Aşure lokmasına katılan çocuklar Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmaların ardından Cemevi dedesi Mustafa Düzgün'ün yaptığı duadan sonrası aşure halka ikram edildi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir