Beykoz'lu Öğretmenlere Anlamlı Kutlama

Şefkat, sabır ve fedakârlık timsali öğretmenlerin hatırlandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beykoz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programla kutlandı.

Beykoz'lu Öğretmenlere Anlamlı Kutlama
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

24 Kasım Pazar günü Beykoz Belediyesi Tören Alanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan kutlama programının ardından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. 

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkan Yücel Çelikbilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, belediye başkan yardımcıları, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı programda öğretmenlerin önemini anlatan konuşmalar yapıldı, şiir ve marşlar okundu. 

Öğretmen Marşı'nın okunmasıyla açılışı yapılan programda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sevgi, sabır ve azimle toplumu şekillendiren öğretmenlerin bu hasletleriyle örnek ve saygı değer kişiler olduğunu ifade ederek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü?nü kutladı.

Öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği programda emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ve Beykoz Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeleri takdim edildi.

Mesleğe bu yıl başlayan öğretmenlerin "Öğretmenlik Yemini" ettiği kutlama programında Beykoz Belediyesi Halk Oyunları ekibi de bir gösteri sundu.

Beykoz Belediye programın ardından Teras Kafe?de öğretmenler için kokteyl verdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir