Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi Açıldı

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi Açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı. Törene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakam'ı Mustafa Çek, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Mahmut Celalettin Ökten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten, Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

MUSTAFA KÜÇÜKKAPDAN; "BUGÜN ÜMRANİYE'YE YATIRIM YAPMAYA GELENLERİN AKILLARINDA ARTIK HİÇBİR TEREDDÜT KALMAMIŞTIR"

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan; "2004 yılında Hasan Can Başkanımız Ümraniye halkından yetkiyi alıp göreve başladığında ilk imza ettiği inşaat projelerindendir, Merit Life. Bugüne kadar arada geçen bu sürede artık bazı şeylerin çok net bir şekilde anlıyor, görüyor ve ifade etmekten de gurur duyuyoruz. Bir zamanlar patlayan çöplüğü, sapığı, varoş kimliği ve bu şekilde anılan bir ilçe olan Ümraniye'yi yeniden şekillendirerek bir cazibe merkezi haline getiren bir Belediye Başkanı ve şehri için çizdiği bir ufuk bir hayal, sadece 9 yıl geçti. Bugün Ümraniye'ye yatırım yapmaya gelenlerin akıllarında artık hiçbir tereddüt kalmamıştır. Bir ilçenin talihi değişmiştir ve artık Ümraniye gerçekten Ümraniye olmuştur. Yükselen finans merkeziyle, yapımı devam eden metrosuyla, nikah sarayıyla, aş eviyle, sağlık ocakları ve muhtarlık binalarıyla ve daha yüzlerce hizmetleri ve eserleriyle asla 10 yıl öncesinin Ümraniye'si değildir. Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezimiz gibi 30'a yakın eserlerimizde de hizmetler yapılmaya devam ediyor. Bu güzel eserin hayırlı olmasını diliyorum. Başta Belediye Başkanımız Hasan Can ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

CEVDET ERDEM; "ALDIĞI YETKİYLE HALKINA HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BİR BELEDİYE BAŞKANINA VE EKİBİNE SAHİBİZ"

Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem; "Bugün burada Belediyemizin yüzlerce yatırım ve hizmet açılışlarından birini daha gerçekleştirmek için bir aradayız. Ne mutlu bize ve Ümraniye halkına ki halkından aldığı yetkiyle halkına hizmet için gece gündüz çalışan bir Belediye Başkanına ve ekibine sahibiz. Başta Belediye Başkanımız Hasan Can ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bu kültür merkezinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi

AYŞE ZÜHEYRA ÖKTEN; "ÜMRANİYE BELEDİYESİNİN YAPTIĞI BU GÜZEL ESERLERE ŞAHİT OLDUK"

Mahmut Celalettin Ökten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten; "Bu açılışta bu güzel yapıda ve günde böylesine güzel bir eseri yapan başta Belediye Başkanımız Hasan Can beye ve tüm ekibine çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandıran bir an bu an, çok sevindim ve çok mutlu oldum. Babam Mahmut Celalettin Ökten Cenabı Hakka ve Peygamber Efendimize bağlı bir insandı, Allaha hamd olsun bizleri büyüttü ve bizler bugüne geldik. Ümraniye Belediyesinin yaptığı bu güzel eserlere şahit olduk. Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi tüm Ümraniyelilere hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SAMİ YAZGAÇ; "ÜMRANİYE BELEDİYEMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERİ VE ESERLERİ TAKTİR EDİYORUZ"

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç; "Ümraniye Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri ve eserleri taktir ediyor. Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açılışına katılmaktan onur duyuyoruz. Ümraniye'mize böylesine güzel hizmetler kazandıran başta Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can olmak üzere, ekibine ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BAŞKAN HASAN CAN; "SOSYAL, KÜLTÜREL VE SANATSAL ALANLARDA BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK"

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bugün burada bir açılışa daha şahitlik yapıyoruz. 2004'ten bugüne kadar başta imajını değiştirmek olarak başladığımız hizmet yarışında bir kalemde değil, birçok kalemde ve birçok çeşit işte sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin de rekor sayılabilecek ve örnek teşkil edilebilecek hizmetlerini ve eserlerini yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Bizde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kültürel ve sosyal belediyecilik alanlarında dev hizmetlere imza attık. Klasik belediyecilik hizmetlerinde rekorlara imza attık. Konuşmalarına devam eden Başkan Hasan Can, kültüre, sanata ve düşünceye her zaman büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Can, konuşmasında şunlara değindi "Sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Kalıcı hizmetler gerçekleştirmeyi hedefleyen bir belediye olarak, yarınlara yatırım yapmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde Ümraniye'de kültür merkezi yoktu. Ümraniye'ye şuan 30 yakın kültür merkezi kazandırdık. Ümraniye şimdi Anadolu yakasının kültür ve sanat merkezi olarak anılıyor. Yaptırdığımız kültür merkezi ve bilgi evlerine ülkemizin sanat, fikir ve ilim adamlarının isimlerini veriyoruz. Merhum Mahmut Celalettin Ökten Hocamız, gerek kişiliği ve gerekse verdiği hizmetlerle adını duyurmuş örnek bir insandı. Adını kültür merkezimizde yaşatmak bizim için mutluluk vericidir. Ümraniye'mizi modern ve çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmanın yanında, kültür ve sanat merkezi haline getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Bu hizmetlerin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerini bitirdi. 

MUSTAFA ÇEK; "MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN GENÇLİK KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Ümraniye Kaymakam'ı Mustafa Çek; "Ümraniye Belediyesi'nin yaptırdığı önemli eserlerden biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi herkes için hayırlı olsun. Ümraniye ilçemiz İstanbul'umuzun en büyük ilçelerinden birisidir. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Bey ilçemize bir çok eserler kazandırmıştır. Bu eserde onlardan sadece bir tanesidir. Böyle güzel bir eseri Ümraniye'mize kazandırdığı için başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can'a ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can, Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem'e günün nişanesi olarak ve hizmetlerinden ötürü plaket verdi. 

Başkan Hasan Can ve konuklar, Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin açılış kurdelesini birlikte keserek kültür merkezini gezdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir