14 Mart Tıp Bayramı Üsküdar'da Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Üsküdar'da da Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partiler tarafından düzenlenilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramı Üsküdar'da Kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ülkemizde her yıl düzenli olarak kutlanılan 14 Mart Tıp Bayramı Üsküdar'da da Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partiler tarafından düzenlenilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yarcımcısı Esat Kalay ile birlikte AK Parti Zeynep Kamil Mahalle Teşkilatı ilçenin ve ülkemizin en önemli çocuk hastanelerinden birisi olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak hastane yönetim katını ziyaret eden heyeti Uzman Doktor Mustafa Eroğlu karşıladı. Eroğlu'nun nezdinde hastanede görev yapan tüm doktor ve çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay burada kısa süre hastane ve faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı.

Siyaset Hizmettir
Hastane yöneticisi Uzman Doktor Mustafa Eroğlu yapılan çalışmalar ve hedefleriyle ilgili bilgileri aktardıktan sonra Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Üsküdar genelinde yapılan çalışmalar ve ilçede bulunan hastanelere yapılan yardımlardan bahsederek ilçemizin göz bebeği konumundaki hastaneye gereken önemi verdiklerini ve çeşitli çalışmalarda yaptıklarını söyledi. Türkmen, ''Belediye olarak yaptığımız çalışmalarda hiçbir hizmette farklılık gözetmiyoruz. Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında dediği gibi 'Biz milletimize hükümdar olarak değil, hizmetkar olarak geldik'. Siyaset bir hizmettir ve siyasetimizi de bu çerçevede yapıyoruz.'' dedi.

Programda Hastane Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Aytekin Kaymakçı ve İdari ve Mali İşler Müdürü Kürşat Zengin de hazır bulundu.

Ardından hastane içerisinde çalışan doktor ve hizmetlilere  günün anısına karanfil veren heyet 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve hastaneden ayrıldı.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Sağlık

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir