Açılışı Başbakan Erdoğan Yaptı

Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın resmi açılış töreni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programla, yoğun katılım ve coşku ile gerçekleştirildi.

Açılışı Başbakan Erdoğan Yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programla yapıldı. Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Ak Parti İlçe Başkanları, Ümraniye Belediyesi Kardeş Şehir Bosna Hersek'in Fojnica ilçesinin Belediye Başkanı Salkan Merdzanic, Filistin Jabalia Al Nazlah Belediye Başkanı İssam Joudah, İlçe Belediye Başkanları, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, seçkin davetliler ve onbinlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN; ''YÜKSELEN BİR ÜMRANİYE GERÇEKLEŞTİRDİK.''

Konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşrifleri sebebiyle teşekkürlerini sunan Başkan Hasan Can şunları söyledi: ''Hizmetimizde 9 yılı doldururken aldığımız emanete en iyi şekilde sahip çıkmanın huzuru ve gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar ekibimizle birlikte birçok eseri gerçekleştirmek bize nasip oldu. Klasik Belediyecilik hizmetlerimizin dışında toplumumuzun hasta, yaşlı, engelli ve her türlü dezavantajlı insanlarının dostu, arkadaşı, kardeşi, ağabeyi olduk. Sofralarına ekmek, aş, sırtına giysi olduk. Yetimin, öksüzün başını okşayan el olduk. Bütün bu hizmetlerimizden sonra 5, 6 noktaya dağılmış ve artık bize yetmeyen hizmet binalarımızın yerine, tüm birimlerimizin tek çatı altında toplandığı modern, çağdaş, geniş, ferah ve şeffaf bir hizmet binası yapmamız bir zorunluluk haline gelmişti. Hamdolsun yaptık. Bu bina, güzel projeden ve özenli bir uygulamadan sonra ortaya çıkan 32.500 m² kullanım alanlı, tam otomasyonla yönetilen akıllı bir bina. Saatte 30 kw enerjiyi güneş panelleriyle sağlayan, bahçesini yağmur sularını geri dönüştürerek sulayabilen, modern ve çağdaş çizgilerin yanı sıra bizim kültürümüzün, geleneksel mimarimizin çizgilerini de barındıran, yıllarca Ümraniyelilere hizmet edecek bir eser oldu. Patlayan çöplüğüyle, toprak yolları ile varoş olarak anılan bir Ümraniye'den bugün herkesin, her bankanın ve her markanın gelmek istediği Türkiye'nin finans merkezi olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen ve yükselen bir Ümraniye gerçekleştirdik. Yapacak daha çok işimiz var.''

Başkan Hasan Can;'' Teşrifleriyle bize onur veren Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm katılımcılara sonsuz şükranlarımı arz ederken, yeni hizmet binamız, ülkemize, İstanbul'umuza ve Ümraniye'mize hayırlı olsun.'' dedi.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN; ''ÜMRANİYE, ÜLKEMİZİN VE DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ İSTANBUL'UMUZA YAKIŞIR BİR YER HALİNE GETİRİLDİ."

Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; "Yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. Dünyaya örnek bir şehir olarak İstanbul'umuzu farklı bir yere taşıyoruz. Çılgın, örnek projelerle inşallah dünyada örnek şehirlerden bir tanesi olarak İstanbul layık olduğu yere süratle çıkacaktır" dedi. Erdoğan, Selçuklu mimarisinden esinlenilerek tasarlanan Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın, ilçeye daha verimli, daha etkin hizmetler sunulmasına vesile olmasını diledi. ''Artık büyüyoruz. 15, 20 yıl öncesinin Ümraniye'si yok. Çağdaş bir Ümraniye var. Çöp dağları yok artık. Eski zihniyet, çöp dağlarının altında kaldı.'' diyen Başbakan Erdoğan, geçen 9 yılda Ümraniye'de başarılı Belediye Başkanlığı yürüten Hasan Can ve ekibine teşekkür ederek, "Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri'nin yadigarı bu toprakları, İstanbul'a ve Türkiye'ye yakışır hizmetlerle donattı. Sosyal hizmetlerden kültürel faaliyetlere, eğitim hizmetlerinden ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya kadar belediyemiz gerçekten çok önemli hizmetlere imzasını attı. Bütün bu hizmetlerden dolayı Ümraniye'yi, ülkemizin ve dünyanın gözbebeği İstanbul'umuza yakışır bir yer haline getirme çabalarından dolayı Belediye Başkanımızı ve ekibini huzurlarınızda bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; ''Ne olur birliğimizi bozmak isteyenlere prim vermeyelim. Yunus'un diliyle, yaradılanı sevelim, Yaradan'dan ötürü. Ben Türk'ü de Kürt'ü de, Laz'ı da Çerkez'i de, Arap'ı da seviyorum. Hepsinin hizmetkârıyım. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkârı olmaya geldik.'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Türkiye'yi büyütmek, tek tek şehirleri büyütmek, millete hizmet üretmek için hiç ara vermeden gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Hamdolsun, şehirlerimizi ziyaret ettiğimizde, ilçelerimizi ziyaret ettiğimizde, yaptığımız hizmetlerin, ürettiğimiz hizmetlerin Türkiye'yi değiştirdiğini görüyor, bundan ayrıca büyük memnuniyet duyuyoruz. Orada da vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Onlarla dertleşiyoruz, oradaki vatandaşlarımız, STK ve kanaat önderleriyle bir araya geliyoruz. Daha iyisini nasıl yapabiliriz onu kendilerine soruyoruz. Her ilimizde, büyük bir coşkuyla, vefayla, heyecanla, muhabbetle karşılanıyoruz. Bugünde Ümraniye'deyiz. Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılışını yapıyoruz. Hayırlı olsun.''

Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katılımcılarla birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından, Başkan Hasan Can ile birlikte Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binasını gezdi. Ümraniye Belediyesi Anı Defteri'ne yazı yazan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Ümraniye Ak Parti İlçe Binası'nın açılışına katılmak üzere Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'ndan ayrıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir