Harem Otagarı'nda olan vatandaşa oldu

Harem Otogarını geçen sene ihale yoluyla Üsküdar Belediyesi'nden kiralayan Avrasya terminalleri şirketi eski kiracılarla bir türlü anlaşamadı.

Harem Otagarı'nda olan vatandaşa oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Harem otogarını geçen sene ihale yoluyla Üsküdar belediyesinden kiralayan Avrasya terminalleri şirketi eski kiracılarla bir türlü anlaşamayınca Harem'de kaos yaşanmaya başladı. Yeni firmayla kira sözleşmesi yapan Otobüs firmaları sözleşme yapmayan diğer otobüs firmalarıyla birbirine girdi. Zaman zaman silahların çekildiği yazıhanelerin kırılıp döküldüğü ve polise her gün şikayet gittiği belirtildi.

Yazıhanesinin işgalci firma elamanları tarafından yağmalandığını belirten yazıhane sahibi İbrahim Kalkan, "Biz eski kiracılara belediye tarafından Avrasya terminalleri ile kira sözleşmesi yapmamız istendi. Aksi takdirde çalışma ruhsatı verilmeyeceği ve yazıhanelerin mühürlenip çalışma faaliyetlerine son verileceğine dair tebligat yapıldı. Bunun üzerine Harem'de bulunan 15 işletme sahibiyle beraber Avrasya A,Ş ile 3 ile 10 bin TL arasında değişen meblağlarda kira sözleşmesi yaptık. Sözleşme yapmayan ve ruhsatsız çalışan diğer yazıhaneler halen 75 ve 160 TL ödeyerek çalışmaya devam ediyor. Ayrıca 10 aydır bizle dalga geçip duruyorlar. İşlerimizi kaybettik. Yazıhanelerimiz silahlı şahıslar tarafından basıldı. Polis silahlarla yakaladığı şahısları Üsküdar Savcılığına çıkardı. Biz de şikayetçi olduk fakat takipsizlik kararı verildi. Dürüst olmak suç mu? Hukuk devletine güvenemezsek kime güveneceğiz. İşlerimiz durdu yazıhanelerimiz kapandı. Üsküdar belediyesine ve Üsküdar Kaymakamlığına defalarca müracaat ettik. Maalesef belediye 10 aydır işgalcileri tahliye etmedi. Bizleri mağdur bıraktı ve haksız rekabet oluşturdu. Avrasya terminallerine bunu sorduğumuzda 'belediye ruhsatsız çalışmaya müsaade ediyorsa, bizim üst kiracı olarak yapacağımız bir şey yok' diyorlar ama kira almak için avukatlarıyla tebligat gönderip icra takibi başlatacaklarını söylediler. Bu konuya devlet büyükleri el atsın" dedi.

 

Türkiye Gazetesi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir