Ümraniye Belediyesi 2012 bütçesi kabul edildi

Ümraniye Belediyesi'nin 2012 yılı muhammen bütçesi, yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi 2012 bütçesi kabul edildi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Belediye Meclisi'nde kabul edilen 200 milyon TL'lik bütçe ile ilgili konuşan Başkan Hasan Can, kaynakların en verimli şekilde kullanıldığının altını çizdi.

Ümraniye Belediyesi'nin 2012 yılı muhammen bütçesi, yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi Meclisi, 2012 yılına ait bütçe görüşmelerini tamamladı. Yapılan görüşmeler sonucunda, 2012 yılına ait muhammen bütçe kabul edildi. Ümraniye Belediye Meclis Salonu'nda yapılan bütçe görüşmelerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Has Parti Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ''KAYNAKLAR EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANILIYOR''
Ümraniye Belediye Meclisi'nde yapılan bütçe görüşmelerinde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2012 muhammen bütçeyle ilgili bilgiler verdi. Şimdiye kadar olduğu gibi 2012 yılı bütçesinin de gerçekçi bir anlayışla hazırladığını belirten Başkan Hasan Can, belediye kaynaklarının belirlenen bu bütçeler doğrultusunda en verimli şekilde kullanıldığını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana Ümraniye'yi daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini verdiklerini ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye'nin bugün birçok alanda İstanbul'un parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi. Ümraniye'nin önemli bir değişim sürecinden geçerek modern bir kent haline geldiğini belirten Başkan Hasan Can, 2012 bütçesinin Ümraniye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ümraniye Belediye Meclisi'nde yapılan bütçe görüşmelerinde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2012 muhammen bütçeyle ilgili bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Has Parti Meclis Üyeleri, söz alarak bütçe ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Yapılan görüşmeler sonunda oylamaya geçildi. Ümraniye Belediyesi'nin 200 milyon TL olarak planlanan 2012 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi'nin 200 milyon TL olarak planlanan 2012 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi.

2012?2014 STRATEJİK PLANI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
Öte yandan, aynı oturumda sunulan 2012?2014 Stratejik Planı da Belediye Meclisi'nde kabul edilerek yürürlüğe girdi. Kentsel Gelişim, Toplumsal Gelişim ve Kurumsal Gelişim olmak üzere 3 alan üzerinde kurgulanan program, 2014 yılının seçim dönemi olması dolayısıyla, 2014 yılı baz alınarak hazırlandığından 3 yıllık bir dönemi kapsıyor. Tüm birimlerimizin katkısı ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen planlama çalışmaları, Mayıs 2011'de başladı ve Performans Programı ile eş zamanlı olarak 5 aylık sürede tamamlandı.

Yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da aynı oturumda oy çokluğu ile kabul edildi.

2012 PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ
Yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da aynı oturumda oy çokluğu ile kabul edildi. Ümraniye Belediyesi'nin uzun vadeli amaçlarına bağlı olarak tüm birimlerin 2012 hedeflerinin ve bu hedefleri ölçmeye yarayan kriterlerin (gösterge) yer aldığı yıllık programın izlenmesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından yapılıyor.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir