Minigolf Turnuvası bu ay

İstanbul Uluslararası Minigolf Turnuvası'na ev sahipliği yapacak

Minigolf Turnuvası bu ay
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Dünya Minigolf Federasyonu'na bağlı 40 üye ülke sporcularının yarışacağı turnuva, 9-10 Eylül tarihleri arsında, İstanbul'un uluslararası standarda sahip ilk minigolf tesisinde gerçekleşecek. Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek olan turnuvada, Türk Milli Takımı'da yarışacak.

Haziran ayında Ümraniye Meydan AVM'de kurulan tesiste, 18 farklı engele sahip parkur bulunmaktadır. Dünya Minigolf Federasyonu tarafından, uluslararası standartlığı onaylanan tesis, Türkiye'nin ilk Uluslararası Minigolf Turnuvası'na ev sahipliği yapacak. Tesis işletmeciliğini yürüten ve aynı zamanda minigolf federasyonu Türkiye temsilcisi olan Ebru Atalay, Türkiye'ye uluslararası bir turnuva kazandırmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek ''tesisi kurarken amacımızı, minigolf sporunu Türk halkına tanıtmak ve uluslararası bir turnuva düzenlemekti. Tesisin açıldığı ilk günden itibaren, yoğun bir ilgi ile karşılandık ve 9-10 Eylül tarihlerinde de uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Bundan sonraki hedefimiz ise, minigolf sporunun daha geniş kitlelerce tanınması için çalışmak ve her kesime bu sporu götürmek olacaktır.'' dedi.

Türk Milli Takımı ilk kez yarışacak...
Türkiye'de sadece ODTÜ ve Bursa Nilüfer Belediyesi'nin sahip olduğu minigolf tesislerinde yetişen sporcular ve İstanbul'da kurulan takım oyuncularının oluşturduğu Türk Milli Takımı, yaklaşan turnuva için yoğun bir kampa girdi. Türk Milli Takımı bu turnuva ile birlikte ilk defa uluslararası minigolf turnuvasına katılmış olacak.

Minigolf...
Dünya Minigolf Federasyonu'na üye yaklaşık 52 bin oyuncusu olan minigolf, Avrupa'nın en popüler oyunları arasında yer almaktadır. Fiziksel bir güç gerektirmediği için engelliler dahil 7'den 70'e herkesin oynayabildiği minigolf, fair-play bir spor dalıdır. Tesisin kurulma aşamasında herhangi bir ağacın kesilmediğinden çevreci bir spor olarak ta bilinen minigolf, dünyada bir çok şehrin merkezinde parklarda ve boş alanlarda yer almaktadır.

TURNUVA :
7-8 Eylül 2011 Antreman
9-10 Eylül 2011 Turnuva
Yer : Ümraniye Meydan AVM
Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No; 64 Tepe üstü Ümraniye


Gercekgundem.com



Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir