Ümraniyeliler 'Açık Hava İftarı'nda buluştu

Ümraniye Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniyelileri mahalle sofralarında bir araya getiriyor.

Ümraniyeliler 'Açık Hava İftarı'nda buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ümraniye Belediyesi'nin Çakmak, Armağanevler, Çamlık ve Site mahallelerinde oturan vatandaşlara yönelik verdiği açık hava iftar yemeğin binlerce Ümraniyeli katıldı. Başkan Hasan Can, 'Bu sofralar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor' dedi.

Ümraniye Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniyelileri mahalle sofralarında bir araya getiriyor. 10 gün boyunca devam edecek iftar sofralarının ilki, Ümraniye 23 Nisan Caddesi Sırt Sokak'ta kuruldu. Çakmak, Armağanevler, Çamlık ve Site Mahalleleri sakinlerine yönelik verilen iftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Büyük bir coşkunun gözlendiği 4 bin kişilik iftar sofrasında masaları teker teker gezen Başkan Hasan Can, Ümraniyelilerle sohbet etti. Çocuk ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Hasan Can, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.


BAŞKAN HASAN CAN: 'BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞİYOR'
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyelilerle bir sofra etrafında bir araya gelmenin kendisine büyük bir mutluluk verdiğini söyledi. Ramazan ayının manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay olduğunu ifade ederek, bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da anlamlı hale geldiğini söyledi. Belediye olarak bu ayda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecek iftar sofraları kurduklarını vurgulayan Başkan Hasan Can, bu sofralarda kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin öne çıktığını söyledi.

SOMALİ DE UNUTULMADI
Konuşmasında Somali'de yaşanan insanlık dramına da değinen Başkan Hasan Can, bu soruna duyarsız kalmadıklarını belirterek Somali halkına yardım amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi. Başkan Hasan Can, belediye olarak imkânları nispetinde yardımlarda bulunacaklarını hatırlatarak, vatandaşların da bu konuya duyarsız kalmayacaklarına inandıklarını söyledi.

Aynı masada iftar sofrasına oturan vatandaşlar iftarlarını açtıktan sonra sohbet ettiler. Ümraniye Belediyesi'nin 35 mahalleye yönelik olarak düzenlediği iftarlar, 10 ayrı günde, çeşitli noktalarda devam edecek.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir