Ümraniye'de inanılmaz cinayet

Ümraniye'de, babasına ait mobilya mağazasının önünde oturan üniversite öğrencisi, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırı sırasında yoldan geçen bir sürücü de seken kurşunun başına isabet etmesi sonucu öldü.

Ümraniye'de inanılmaz cinayet
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Alınan bilgiye göre, Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Sait Kaya (25), Ümraniye Nato Yolu Caddesi No: 73'te bulunan babasına ait Modern Leather Art Otoman Stil isimli lüks mobilya mağazasının önünde oturduğu sırada, kimliği belirsiz kişiler tarafından çapraz ateşe tutuldu.

Kaya kanlar içinde yere yığılırken, saldırı sırasında 34 E 9738 plakalı otomobiliyle yoldan geçmekte olan Hami Tuküç de seken bir kurşuna hedef oldu. Tuküç'ün başına isabet eden kurşun nedeniyle kontrolden çıkan araç, yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra park halindeki bir başka araca çarparak durabildi. Tuküç ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Kaya, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından mobilya dükkanı ve cesetlerin bulunduğu hastane, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından adeta abluka altına alındı.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, acı haberi alan Kaya ve Tuküç'ün yakınları hastanede gözyaşı döktü.

Görgü şahitleri, "Birden silah sesleri gelmeye başladı. 7-8 el seri şekilde ateş edildi. Dükkan sahibinin oğlu dışarıda oturuyordu. Yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti" dedi. Bir başka görgü şahidi ise "Silah sesleri duyduk. Sürücüye kurşun isabet etmiş. Otomobil, park halindeki bir araca çarparak durabildi" diye konuştu.
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir