Üsküdar'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler

Üsküdar İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan bir ilçesidir. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2018 yılı verilerine göre 529 bin 145 nüfus yoğunluğuna sahiptir.

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan bir ilçesidir. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2018 yılı verilerine göre 529 bin 145 nüfus yoğunluğuna sahiptir.

Üsküdar'da; Cumhuriyet, Yavuztürk, Ünalan, Bulgurlu, Acıbadem, Bahçelievler, Valide-İ Atik, Ferah, Mehmet Akif Ersoy, Kısıklı, Küçüksu, Barbaros, Küplüce, İcadiye, Burhaniye, Çengelköy, Muratreis, Altunizade, Güzeltepe, Selami Ali, Zeynep Kamil, Mimar Sinan, Sultantepe, Kirazlıtepe, Küçük Çamlıca, Salacak, Ahmediye, Selimiye, Aziz Mahmut Hüdayi, Beylerbeyi, Kuzguncuk, Kuleli ve Kandilli olmak üzere toplam 33 mahalle yer almaktadır. Boğaza kıyısı olan Üsküdar, doğal güzellikleri ve sayısız önemli eserleriyle gayrimenkul yatırımcıların gözdesi olmuştur. Semtin en önemli simgesi olan Kız Kulesi, herkesi kendine hayran bırakmayı başarmaktadır. Peki, Üsküdar satılık ev fiyatları ne kadar? Üsküdar'ın konutta kazandıran mahallesi hangisidir? Üsküdar'ın nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallesinde satılık ev fiyatları ne kadar? Üsküdar'da satılık daire fiyatları son bir ayda ne kadar arttı? Hepsi ve daha fazlasını öğrenmek isteyenler için önemli bilgiler?

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre, Üsküdar satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.74 artış gösterdia

Üsküdar'da satılık ev fiyatları 355 bin 586 TL'den başlıyor!

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre, Üsküdar satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.74 artış gösterdi. Üsküdar ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 4 bin 741 TL olurken, geri dönüş süresi 23 yıl olarak hesaplanmaktadır. Tüm bu veriler göz önünde bulundurulduğunda,  2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Üsküdar ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 474 bin 114 olarak hesaplanmaktadır. Üsküdar'da ortala mayüz metrekare satılık dairelerin minimum fiyatı 355 bin 586 TL'den başladığı bilinirken, fiyatların maksimum 592 bin 643 TL'ye yükseldiği bilinmektedir.

Üsküdar'ın konutta kazandıran mahallesi 'Yavuztürk' oldu

Üsküdar'ın farklı semtlerinde kişilerin kendi bütçelerine uygun satılık ev bulmaları mümkündür. Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre, Üsküdar ilçesinin satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip mahallesi 'Yavuztürk' oldu. Yavuztürk satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 2.1 artış gösterdi. Yavuztürk mahallesinde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 339 TL olurken, geri dönüş süresi 26 yıl olarak hesaplanmaktadır. Tüm bu verilere göre, 2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Yavuztürk mahallesinde satın alınan yüz metrekarelik bir konutun ortalama fiyatının 333 bin 914 TL olduğu görülmektedir. Bölgedeki yüz metrekare bir satılık bir dairenin minimum fiyatı 250 bin 436 TL, maksimum fiyatı da 417 bin 393 TL olarak hesaplanmaktadır.

Üsküdar'ın nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallesinde satılık ev fiyatları ne kadar?

Üsküdar, gerek kiralık gerekse satılık ev talebinin oldukça fazla olduğu bir ilçedir. Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2018 yılı verilerine göre, Cumhuriyet mahallesi 37 bin 216 nüfus yoğunluğuyla Üsküdar'ın en kalabalık mahallesidir. Zingat.com Bölge Raporu 2019 Temmuz ayı verilerine göre Cumhuriyet mahallesi satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.23 artış gösterdi. Cumhuriyet mahallesinde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 907 TL olurken, geri dönüş süresi 22 yıl olarak hesaplanmaktadır. Tüm bu verilere göre 2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Cumhuriyet mahallesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatının 390 bin 476 TL olduğu görülmektedir. Bölgedeki satılık bir dairenin minimum fiyatı 293 bin 60 TL iken, maksimum fiyatı da 488 bin 433 TL hesaplanmaktadır.

Üsküdar satılık ev ilanlarını yakından incelemek istiyorsanız, tüm Üsküdar satılık daire seçenekleri için tıklayabilirsiniz!


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir